Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Vanilkový púder Bourbon Nielsen-Massey

Keď sa im náhodou moje lusky nepáčia, tak z nich spravia púder. To ale nevadí, pretože to znamená, že som ihneď pripravená na použitie. A svoju arómu si aj tak zachovávam tak čo. Jednoducho ma vyskúšaj!

  • púder z vanilkových luskov
  • prémiová kvalita
  • prevonia každý pokrm, nápoj, koláč

Vyberte balenie

Vaša cena

37,91 €

Tovar môžete mať už 3. 12.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

31 ks skladom

.PPL - ParcelShop Slovensko 4,96 € 6. 12.
Zásielkovňa 3,50 € 3. 12.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 4,96 € 6. 12.
PPL - Slovensko 4,96 € 6. 12.

Vanilkový púder Bourbon Nielsen-Massey

Informácie o produkte

Nie nadarmo sa hovorí, že vanilka je kráľovná medzi korením. Je veľmi náročná na pestovanie a spracovanie, nakoľko sa to všetko robí ručne. Aj práve preto patrí medzi najdrahšie korenia. Bourbon vanilka pochádza z Madagaskaru a tak niet pochýb o jej kvalite. Púder je pripravený na rýchle, ľahké a efektívne použitie. Avšak o pravú vanilkovú chuť a arómu púder počas spracovania neobrali. Značka Nielsen-Massey vyrába vanilkové produkty podľa tradičnej rodinnej receptúry už viac ako 100 rokov.

TOP informácie o vanilkovom púdri

  1. Prémiová kvalita.
  2. Kvalitná BOURBON vanilka z Madagaskaru.
  3. Tradičná rodinná receptúra.
  4. Okrem vanilínu obsahuje až 200 ďalších aromatických látok.
  5. Harmonizuje zmysly a tlmí nervové napätie.

Odkiaľ pochádza tá najlepšia vanilka?

Vanilka pôvodne pochádza z Mexika. Najkvalitnejší producenti vanilkových luskov sú na Madagaskare, v Mexiku a na Tahiti. Každý producent používa iný druh vanilky aj spôsob sušenia, preto je taktiež odlišná aj výsledná chuť – na Madagaskare sladká, z Mexika trocha korenistá a z Tahiti kvetinová. Výsledný produkt je však vzhľadovo rovnaký, čokoládovo-hnedý až zdanlivo čierny lusk. Kvalita však vyžaduje obete, a lusky z týchto krajín sú zároveň tie najdrahšie.

Zaujímavosti a recepty

Základné špecifikácie
  • Zloženie maltodextrin, extrační látky z vanilkových lusků
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Krajina pôvodu USA
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie skleněná lahvička
  • Úprava pudr
  • Spracovanie Púder
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1590 kJ / 380 kcal
  • Tuky 0,95 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 0,37 g
  • Sacharidy 92,7 g
  • z toho cukry 7,55 g
  • Vláknina 0,62 g
  • Bielkoviny 0,31 g
Mikroživiny na 100 g
  • Vápnik Vápník;
  • Železo Železo;
  • Horčík Hořčík;
  • Draslík Draslík;
  • Meď Měď;
  • Sodík Sodík;
  • Vitamín C Vitamín C;
  • Fosfor Fosfor;
  • Zinok Zinek;
  • Vitamín B6 Vitamín B6;
  • Selén Selen;

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Vanilkový púder Bourbon Nielsen-Massey

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?