Najlepšie desiaty pre deti: Pripravte ich zdravo, rýchlo a farebne
29.08.24 | 32279× prečítané
🚀 15 % úúplne na všetko! 🤩 S kódom: CHCEM15 + DOPRAVA len za 1,8 €. 🚚
Pri našom zbere nebudeš mať popichané ručičky. Vo Světe plodů nás pre Teba nazbierali a usušili. Ty si nás už len necháš rozplynúť v ústach. Tiež sa chceme pochváliť, že máme dvakrát viac vitamínov ako naše sesternice maliny.
Sú trochu menej známe, ako ich najbližšia príbuzná malina, čo je trochu na škodu, keďže sú chuťou omnoho výraznejšie a majú mnohonásobne väčší obsah vitamínu C. Keďže černice patria medzi sezónne ovocie a vo zvyku majú rýchle kazenie, tak sme sa rozhodli ich pre vás lyofilizovať. Vďaka šetrnej metóde sušenia, ovocie nestráca na svojich vlastnostiach a chuti, akurát sa z nich vyparí všetka voda. Takéto ovocie sa môže kľudne skladovať pri pokojovej teplote, bez prístupu kyslíka, vlhkosti a priameho slnečného žiarenia. Naše JUMBO černice si nechávame dovážať z neďalekého Nemecka, ktoré nám chuťou, veľkosťou a kvalitou vyhovujú najviac. Taktiež je ovocie bez prídavku cukru a iných aditív a je pestované bez fytohormónov, pesticídov či herbicídov. Ide o takzvanú špeciálnu JUMBO odrodu, ktorá je špecifická svojou veľkosťou.
„Už dlhšiu dobu sa snažím nájsť tú najlepšiu ostružinu – super sladkú, veľkú, chrumkavú, bez výrazných semienok. Toto je zatiaľ tá najlepšia, na ktorú som za tie roky narazil. Sú pestované na plantáži, ručne zbierané a sušené v Nemecku. Keďže je produkcia značne obmedzená, máme surovinu kontrahovanú (rezervovanú na celý rok). Avšak ja stále neprestávam hľadať sladší a voňavejší plod a verím, že ho raz nájdem!“
Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v týchto kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa černice varili pri 100 °C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol skôr pripálenina, ako bobule černíc.
Recenzie návštevníka
Jsou výborné do ovesné kaše! Mňam.
Recenzia nakupujúceho heureka.cz
jsou malinko tužší a kyselejší, ale při správně kombinaci jspu skvělé
vitamíny
Recenzie návštevníka
Jsou výborné do ovesné kaše! Mňam.
Recenzia nakupujúceho heureka.cz
jsou malinko tužší a kyselejší, ale při správně kombinaci jspu skvělé
vitamíny