11.10.24 | 21547× prečítané | 2 minúty
Černice lyofilizované Jumbo
Pri našom zbere nebudeš mať popichané ručičky. Vo Světe plodů nás pre Teba nazbierali a usušili. Ty si nás už len necháš rozplynúť v ústach. Tiež sa chceme pochváliť, že máme dvakrát viac vitamínov ako naše sesternice maliny.
- 100% mrazom sušené ovocie bez pridaného cukru a aditív
- sušenie mrazom ich neochudobilo o kyselkavú chuť
- veľké množstvo vitamínov, antioxidantov a vlákniny
Černice lyofilizované Jumbo
Informácie o produkte
Sú trochu menej známe, ako ich najbližšia príbuzná malina, čo je trochu na škodu, keďže sú chuťou omnoho výraznejšie a majú mnohonásobne väčší obsah vitamínu C. Keďže černice patria medzi sezónne ovocie a vo zvyku majú rýchle kazenie, tak sme sa rozhodli ich pre vás lyofilizovať. Vďaka šetrnej metóde sušenia, ovocie nestráca na svojich vlastnostiach a chuti, akurát sa z nich vyparí všetka voda. Takéto ovocie sa môže kľudne skladovať pri pokojovej teplote, bez prístupu kyslíka, vlhkosti a priameho slnečného žiarenia. Naše JUMBO černice si nechávame dovážať z neďalekého Nemecka, ktoré nám chuťou, veľkosťou a kvalitou vyhovujú najviac. Taktiež je ovocie bez prídavku cukru a iných aditív a je pestované bez fytohormónov, pesticídov či herbicídov. Ide o takzvanú špeciálnu JUMBO odrodu, ktorá je špecifická svojou veľkosťou.
TOP informácie o lyofilizovaných černiciach
- Pôvodné živiny a vitamíny zostávajú nepoškodené.
- Ide o najväčšiu možnú veľkosť, tzv. JUMBO.
- Bohaté na vitamíny C, B a taktiež na antioxidanty.
- Zdroj vápniku, horčíku, draslíku a železa.
- Sú bez prídavku cukru, fytohormónov a iných aditív.
Poznámka nákupcu
„Už dlhšiu dobu sa snažím nájsť tú najlepšiu ostružinu – super sladkú, veľkú, chrumkavú, bez výrazných semienok. Toto je zatiaľ tá najlepšia, na ktorú som za tie roky narazil. Sú pestované na plantáži, ručne zbierané a sušené v Nemecku. Keďže je produkcia značne obmedzená, máme surovinu kontrahovanú (rezervovanú na celý rok). Avšak ja stále neprestávam hľadať sladší a voňavejší plod a verím, že ho raz nájdem!“
Ako sa černice sušia mrazom?
Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v týchto kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa černice varili pri 100 °C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol skôr pripálenina, ako bobule černíc.
Zaujímavosti a recepty
Recenzie návštevníka
Jsou výborné do ovesné kaše! Mňam.
Recenzia nakupujúceho heureka.cz
jsou malinko tužší a kyselejší, ale při správně kombinaci jspu skvělé
vitamíny
Základné špecifikácie
Kompletná špecifikácia ku stiahnutiu tu- Zloženie ostružiny lyofilizované celé
- Surovina Černica
- Diéta Bez laktózy, Bez lepku, Vegan, RAW
- Spracovanie Kúsky
- Alergény Alergény sú vyznačené podčiarknutím. Môže obsahovať stopy arašidov a iných orechov, sezamu, sušeného mlieka, lepku a SO₂.
- Krajina pôvodu Srbsko/Ukrajina/Čile/Bulharsko/Bosna a Hercegovina/Poľsko/Litva/Kosovo
- Skladovanie Skladujte v chlade, suchu a tme. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
- Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
- Úprava celé kúsky
- Typ sušenia mrazem (lyofilizace)
Makroživiny na 100 g
- Energetická hodnota na 100 g 1428 kJ / 341 kcal
- Tuky 2,2 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
- Sacharidy 59,4 g
- z toho cukry 59,4 g
- Vláknina 27,8 g
- Bielkoviny 6,7 g
- Soľ 0,01 g
Hodnotenie našich zákazníkov
Recenzie návštevníka
Jsou výborné do ovesné kaše! Mňam.
Recenzia nakupujúceho heureka.cz
jsou malinko tužší a kyselejší, ale při správně kombinaci jspu skvělé
vitamíny