Košík

(0)
Zavrieť

V košíku nemáte žiadny tovar.

Kód: 0961

Mungo fazule na klíčenie

Ľudia nás zbožňujú a nie je sa čomu diviť! Obsahujeme totiž iba minimum kalórií a každému jedlu dodáme svieži vzhľad. Navyše chutíme úplne skvele, skoro ako čerstvý jarný hrášok!

  • jemná chuť pripomínajúca hrášok
  • do teplej aj studenej kuchyne
  • z ekologického poľnohospodárstva

Vyberte balenie

Vaša cena

5,05 €

Tovar môžete mať už 25. 7.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

46 ks skladom

SPS - balíkovo 25. 7. 3,49 €
SPS - Express One Slovakia 25. 7. 5,49 €
Packeta - výdajné miesta 25. 7. 1,20 €
Packeta - dodanie na adresu 25. 7. 4,49 €

Termíny doručení jsou závislé na aktuální situaci a kapacitách přepravních společností.

Mungo fazule na klíčenie

Informácie o produkte

Vyklíčte si mungo fazuľu v pohodlí domova a doprajte si jej jedinečnú chuť po celý rok. S mungo klíčkami obohatíte svoje jedlá o poriadnu porciu vlákniny, bielkovín, kyseliny listovej, ale aj o množstve vitamínov – najmä vitamín C. A to všetko s minimom kalórií. Využiť už naklíčenú fazuľu môžete najmä v studenej kuchyni, a to ako súčasť šalátov, rizot, nátierok alebo ako ozdobu polievok či prílohu k teplým jedlám. V šalátoch sa skvele dopĺňa napríklad so sladkokyslou zálievkou alebo čili korením, ktoré príjemne zvýraznia ich jemnú chuť podobnú hrášku. Pridajte do vašich pokrmov mungo fazuľky a doprajte si hrsť sviežosti, aj keď bude vonku treba práve sychravo.

TOP informácie o mungo fazuliach na klíčenie

  1. Klíčky sú nízkokalorické.
  2. Odporúčaná denná dávka je jedna hrsť mungo klíčkov.
  3. Konzumácia mungo klíčkov má pozitívny vplyv na imunitný systém.
  4. Obsahujú množstvo vlákniny, bielkovín, vitamínu C, K, železa a kyseliny listovej.
  5. Mungo klíčky napomáhajú znižovať hladinu cholesterolu a majú pozitívny vplyv na krvný obeh.

Ako na úspešné klíčenie v pohári?

  1. Semienka najprv opláchnite, potom ich vložte do pohára na klíčenie a zalejte studenou vodou. 
  2. Zatvorte nádobu a nechajte semienka napučať 8 až 12 hodín.
  3. Zlejte vodu a umiestnite pohár do stojana tak, aby zvyšná voda mohla odkvapkať.
  4. Umiestnite ju na miesto s izbovou teplotou a mimo priameho slnečného žiarenia.
  5. 2× až 3× denne klíčky opatrne prepláchnite studenou vodou.
  6. Po naklíčení semená opláchnite a následne môžete konzumovať; proces trvá 4 až 6 dní.
  7. Viac informácií o procese klíčenia nájdete v našom článku.

Zaujímavosti a recepty

Ako produkt hodnotia ostatní?
Zobraziť ďalšie hodnotenie
Magda Stránska
6.4.2022

Recenzie návštevníka

Milujem klíčky a vy máte krásny pestrý výber rôznych chutí, len mungo kedysi chýbalo, konečne ste ho začali predávať

balenie mi vydrží na viac klíčenia

Mária Novotná
6.4.2022

Recenzie návštevníka

Rástli ako z vody. Som z nich nadšená. Idem objednať znova! Sú skvelé.

Chutné Rýchlo rastú

Základné špecifikácie
  • Zloženie fazule mungo
  • Surovina Fazuľa
  • Diéta Bez laktózy, Bez lepku, Vegan, RAW, Vhodné pre diabetikov
  • Spracovanie Na klíčenie
  • Chuť Prírodná
  • Farba Zelená
  • Alergény Alergény sú vyznačené podčiarknutím. Môže obsahovať stopy arašidov a iných orechov, sezamu, sušeného mlieka, lepku a SO₂.
  • Krajina pôvodu Taliansko
  • Trvanlivosť 3–8 mesiacov
  • Skladovanie Skladujte v chlade, suchu a tme. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
  • Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
  • Úprava semená určené na klíčenie

Hodnotenie našich zákazníkov

5 (5 hodnotenie) Aritmetický priemer z 5 udelených hodnotení.
Magda Stránska
6.4.2022

Recenzie návštevníka

Milujem klíčky a vy máte krásny pestrý výber rôznych chutí, len mungo kedysi chýbalo, konečne ste ho začali predávať

balenie mi vydrží na viac klíčenia

Mária Novotná
6.4.2022

Recenzie návštevníka

Rástli ako z vody. Som z nich nadšená. Idem objednať znova! Sú skvelé.

Chutné Rýchlo rastú

Alena
4.4.2022

Recenzie návštevníka

Konečně! Mungo mi u vás opravdu chyběly, jsou mé nejoblíbenější. Už se nemůžu dočkat, až mi vyklíčí.

Prémiové suroviny
Unikátne produkty
Ochutnávky zadarmo
Vlastná výroba
Kamenné predajne
Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?