Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Lucerna reďkovka mungo zmes na klíčenie

Snažíte sa byť majstrom kuchárom, ale stále vám niečo chýba? Vyskúšajte nás! Sme božsky chrumkaví a zdraví. Vďaka našej kombinácii chutí budú všetky vaše šaláty a sendviče skvelé!

  • ​​​​​​bohaté na minerály a vitamín K
  • bez chemikálií a iných prídavných látok
  • 3 druhy klíčkov - lucerna, reďkovka, fazuľa mungo

Vyberte balenie

Nakúp do zásoby a ušetri

1 ks
6,30 € / ks
2 ks
-5%
6,30 € / ks
3 ks
a viac
-10%
6,30 € / ks

Vaša cena

6,30 €

Tovar môžete mať už 25. 10.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

nie je skladom

PPL - ParcelShop Slovensko 5,00 €
Zásielkovňa 3,50 € 25. 10.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,00 €
PPL - Slovensko 5,00 €

Lucerna, reďkovka, mungo - zmes na klíčenie

Informácie o produkte

Nepotrebujete veľkú záhradu, aby ste si doma vypestovali niečo chutné a zdravé! Stačí vám nádoba, semienka na klíčenie, trpezlivosť. O niekoľko dní si môžete klíčky už pridávať do svojich obľúbených pokrmov. Jedlu dodajú chrumkavosť, farbu a zaujímavú chuť. Reďkovka je mierne pikantná, lucerna je sýta a fazuľky mungo majú príjemnú chrumkavosť. Táto kombinácia je doslova vitamínovou bombou, ale dodáva aj vlákninu a minerály, ako je draslík, železo, fosfor a horčík. Vypestujte si aj vy tento malý zázrak!

Jak doma klíčit semínka

TOP informácie o zmesi semien na klíčenie

  1. Zmes obsahuje širokú škálu vitamínov - A, B, C, D, E, K a kyselinu listovú.
  2. Z minerálnych látok je bohatá na draslík, železo, fosfor, horčík a vápnik.
  3. Lucerna podporuje udržiavanie správnej hladiny cholesterolu a cukru v krvi.
  4. Mungo klíčky obsahujú veľa vápnika, ktorý je dôležitý pre kosti, zuby a svaly.
  5. Reďkovka pomáha zlepšovať trávenie.

Ako úspešne vyklíčiť v nádobe?

  1. Semená najprv opláchnite, potom ich vložte do nádoby na klíčenie a zalejte studenou vodou.
  2. Uzavrite nádobu a nechajte semená napučať 8 až 12 hodín.
  3. Vylejte vodu a postavte nádobu na stojan, aby mohla odtekať zvyšná voda.
  4. Umiestnite ho na miesto s izbovou teplotou a mimo dosahu priameho slnečného svetla.
  5. Klíčky 2 až 3-krát denne jemne opláchnite studenou vodou.
  6. Po vyklíčení semená opláchnite a potom ich môžete konzumovať; tento proces trvá 4 až 6 dní.
  7. Viac informácií o procese klíčenia nájdete v našom článku.

Zaujímavosti a recepty

Základné špecifikácie
  • Zloženie tolice vojtěška, ředkvička a mungo fazole semínka BIO
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava semena určená ke klíčení
  • Spracovanie Na klíčenie

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Lucerna reďkovka mungo zmes na klíčenie

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?