11.10.24 | 21013× prečítané | 2 minúty
Ryžové krekry s čiernym korením
Si to v partii vždy Ty, kto vyhľadáva tie najpikantnejšie snacky? Tak to u Teba v špajze rozhodne nesmieme chýbať! Pusa Ťa bude páliť ako čert, ale pochutíš si, ako nikdy predtým!
- originálna japonská receptúra
- pikantná chuť
- vegánske
Ryžové krekry s čiernym korením
Informácie o produkte
Film beží, ste vo skvelej spoločnosti a prsty máte jemne slané od jedenia svojho obľúbeného snacku. Že to znie ako úplne dokonalý večer? Odteraz môže byť vďaka našim ryžovým krekrom taký každý večer v týždni! V Japonsku sa im hovorí aj senbei krekry, ale po svete sú známe aj ako ryžové chipsy. Obsahujú dokonale vyváženú chuť vyprážanej ryže, korenia, sójovej omáčky a štipky papriky. Skvele sa hodia k pivu aj vínu, ale svoje miesto si rozhodne zaslúžia aj v kuchyni – senbei krekry môžete pridať napríklad do vášho obľúbeného šalátu či polievky a dodať im tak jedinečný chrumkavý element. Pokiaľ plánujete stretnutie s priateľmi, nesmú u vás slané ryžové krekry za žiadnu cenu chýbať. Sú skvelou alternatívou vyprážaných zemiakových lupienkov a posadia na zadok každého, kto miluje originálne pikantné chute! Už ich máte v košíku?
TOP informácie o ryžových krekroch s korením
- Recept na ryžové krekry pochádza z Japonska.
- Ryža je dochutená korením, sójovou omáčkou a paprikou.
- Neobsahujú palmový olej ani konzervačné látky a sú vegánske.
- Ryžové krekry u nás nájdete aj v ďalších neodolateľných príchutiach.
- Vyrobené certifikovaným výrobcom v Thajsku podľa najvyšších potravinárskych štandardov.
Kde sa vzali ryžové krekry?
Ryžové krekry sú typickou japonskou špecialitou. V ich krajine pôvodu sa im hovorí senbei a miestni si na tomto maškrtení pochutnávajú už celé stáročia. Ide o pečenú, grilovanú alebo v našom prípade vyprážanú ryžu, ktorá sa pripravuje na slaný, ale výnimočne aj na sladký spôsob. Najčastejšie býva dochutená sójovou omáčkou alebo mirinom, čo je sladké japonské ryžové víno. Senbei môžete nájsť v mnohých podobách, od tenkých ryžových plátkov až po širšie krekry, ktoré pripomínajú nami dobre známe ryžové chlebíčky. Aj ich chute sa môžu veľmi líšiť, najčastejšia verzia je so sójovou omáčkou. Výnimkou u ryžových krekrov nie je ani pikantná alebo bylinková príchuť. Ponorte sa do ich chutí!
Recenzia nakupujúceho
Deti ich zbožňujú a často im ich pribaľujem do školy na desiatu.
Pôvodne vložené k Ryžové krekry paradajka a bylinky
Recenzia nakupujúceho
Objednávala som ich už niekoľko krát a vždy boli chutné a chrumkavé. Proste mňam!
Základné špecifikácie
Kompletná špecifikácia ku stiahnutiu tu- Zloženie ryža 39 %, slnečnicový olej 38 %, cukor 10,5 %, tapiokový škrob 4,6 %, maltodextrín 3,3 %, sójová omáčka (voda, sójové bôby, pšenica, soľ), čierne korenie vločky 1,26 %, soľ 0,73 %, čierne korenie prášok, čierne korenie aróma, extrakt z kvasníc, farbivo: paprikový extrakt E160c, karamel E150a; antioxidant: tocopherol extrakt E306, farbivo: kurkuma E100ii
- Alergény Alergény sú vyznačené podčiarknutím. Môže obsahovať stopy arašidov a iných orechov, sezamu, sušeného mlieka, lepku a SO₂.
- Krajina pôvodu Holandsko
- Skladovanie Skladujte v chlade, suchu a tme. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
- Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
Hodnotenie našich zákazníkov
Recenzia nakupujúceho
Deti ich zbožňujú a často im ich pribaľujem do školy na desiatu.
Pôvodne vložené k Ryžové krekry paradajka a bylinky
Recenzia nakupujúceho
Objednávala som ich už niekoľko krát a vždy boli chutné a chrumkavé. Proste mňam!
Recenzie návštevníka
Doporučila nám je slečna na prodejně a byly fakt super. Dřív jsme si ujížděli na MYXu Salty a Salty beans a teď pro změnu na těchto rýžových krekrech. Bereme je na výlety nebo si je zobnem k vínu navečer..
akorát pikantní super k vínu i pivu