Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Kešu pražené v čiernom korení

Nemysli si, že sme iba nejaké obyčajné pražené orechy! Naša lahodná maslová chuť obohatená o čierne korenie Ťa dostane! Pridaj si nás do košíka a nebudeš ľutovať.

  • vypestované a zbierané v Indii
  • štipľavá alternatíva vašich obľúbených orieškov
  • pomáhajú znižovať krvný tlak

Vyberte balenie

Nakúp do zásoby a ušetri

1 ks
5,11 € / ks
2 ks
-5%
5,11 € / ks
3 ks
-10%
5,11 € / ks

Vaša cena

5,11 €

Tovar môžete mať už 25. 10.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

29 ks skladom

PPL - ParcelShop Slovensko 5,00 €
Zásielkovňa 3,50 € 25. 10.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,00 €
PPL - Slovensko 5,00 €

Kešu pražené v čiernom korení

Informácie o produkte

Kešu pražené v čiernom korení vám dajú pekne do nosa. Pre milovníkov výrazných chutí je to skvelý spôsob ako zahnať hlad. Pre vyhľadávačov netradičných jedál je to možnosť vyskúšať niečo nové. Avšak pod štipľavým povrchom na vás predsa len čaká obľúbený krémovo-sladký oriešok, ktorý poteší aj tradičných jedákov. Tieto kešu sme pre vás doviezli až z Indie a ich etnickú rozmanitosť oceníte ihneď po prvom súste. Prečo jesť kešu orechy a ako ich použiť v kuchyni sa dozviete v našom článku!

TOP informácií o kešu v čiernom korení

  1. Praženie a solenie orechov zvýrazňuje ich chuť a vôňu.
  2. Kvalita kešu orechov závisí od ich farby, tvaru a veľkosti.
  3. Na svete existuje viac ako 30 druhov kešu orechov, ako rastú sa dozviete tu.
  4. Čierne korenie je plodom piepra čierneho (Piper nigrum).
  5. Čierne korenie pochádza z Indie.

Ako sa pražia kešu orechy?

Pri pražení kešu orechov sa zvýrazňuje ich aróma. Je potrebné nevystavovať ich príliš vysokej teplote, prípadne ich udržať vo vysokej teplote kratší čas. Ak sa tieto podmienky nedodržia, orech začne strácať svoje prirodzené živiny. Pridané dochucovanie soľou alebo iným korením sa môže vykonávať pred aj po samotnom pražení. Najlepšie je, keď sa orechy pred pražením namáčajú v slanej/korenenej vode, daná chuť sa do nich pomaly vsiakne a praženie ju ešte viac zvýrazní. Orechy sa však môžu koreniť aj po pražení, vtedy je ale možné, že z nich bude príchuť opadávať. Viac sa dozviete v zaujímavostiach o kešu alebo v článku o obchodným triedach kešu.

Zaujímavosti a recepty

Rozlúsknite zásadnú otázku: Koľko orieškov denne jesť?

Rozlúsknite zásadnú otázku: Koľko orieškov denne jesť?

06.05.21 | 1322× prečítané | 6 minut

Ako spoznať zatuchnuté orechy?

Ako spoznať zatuchnuté orechy?

24.03.21 | 899× prečítané | 6 minut

Základné špecifikácie
  • Zloženie kešu ořechy 92 %, pepřové koření 7 % (mořská sůl, dextróza, kvasnicový extrakt, přírodní ochucovadlo, cibule, pepř, citrónová kyselina, maltodextrin, oxid křemičitý, prášek z citrónové šťávy, slunečnicový olej, laktóza), arabská guma 1 %
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22° C s vlhkostí vzduchu do 70 %, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava pražené kešu ořechy v pepři
  • Dieta Bez lepku
  • Surovina Kešu
  • Spracovanie Lúpané, Pražené
  • Aditíva Bez umelých farbív
  • Chuť Korenená, Slaná
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 2312 kJ / 556 kcal
  • Tuky 41 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 7,2 g
  • Sacharidy 27,7 g
  • z toho cukry 7,4 g
  • Vláknina 3 g
  • Bielkoviny 17,7 g
  • Soľ 2,38 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Kešu pražené v čiernom korení

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?