Upozornenie: DOPRAVA ZADARMO už pri nákupe nad 40 €!

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Slivky lyofilizované

Všetci máme radi slivky v lete! Ale čo tak si ich dať v zime? Vo Světě plodů nás vysušili mrazom, čo nám na chuti, vôni, ani na obsahu živín neubralo! K tomu príjemne chrumkáme a na jazyku sa rozplývame!

  • 100% mrazom sušené ovocie bez pridaného cukru a aditív
  • sladko-kyselkavá chuť sliviek zaručená!
  • zdroj energie, vitamínov a vlákniny

Vyberte balenie

Vaša cena

5,57 €

Tovar môžete mať už

Kedy dostanem tovar? zavrieť

420 ks skladom

PPL - ParcelShop Slovensko 5,00 €
Zásielkovňa 3,50 €
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,00 €
PPL - Slovensko 5,00 €

Slivky lyofilizované

Informácie o produkte

Slivka pochádza z Kaukazu a u nás patria medzi obľúbené ovocie, no často zabúdame, že okrem slivovice existuje aj v čerstvej alebo v sušenej podobe. Vďaka obsiahnutým vitamínom, minerálnym latkám a vlákniny má na telo mnoho pozitívnych účinkov. Vplýva na znižovanie cholesterolu, zlepšuje trávenie, pomáha čistiť krv a taktiež zlepšuje imunitný systém. Slivky sú chutné, sladko-kyslé ovocie, ale zohnať ich v čerstvej forme mimo sezónu je takmer nemožné. Preto sme sa rozhodli ich pre vás lyofilizovať, aby ste si ich mohli užiť po celý rok.

TOP informácie o lyofilizovaných slivkách

  1. Všetky živiny, vitamíny a minerálne látky sú lyofilizáciou zachované.
  2. Bez cukru a aditív, bez fytohormónov a chemických postrekov.
  3. Obsiahnutá vláknina pomáha zlepšovať trávenie.
  4. Plné vitamínu A a C, minerálnych látok ako sú draslík, meď, vápnik zinok, železo.
  5. Znižujú cholesterol, čistia krv, posilňujú imunitu a taktiež funkciu srdca.

Ako sa slivky sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa slivka varila pri 100 °C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol skôr pripálenina, ako kusy sliviek.

Zaujímavosti a recepty

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

22.03.21 | 2048× prečítané | 5 minut

Prečo jesť mrazom sušené potraviny?

Prečo jesť mrazom sušené potraviny?

15.03.21 | 413× prečítané | 7 minut

Základné špecifikácie
  • Surovina Slivka

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Slivky lyofilizované

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?