🎉 Oslava 10 rokov už len do nedele. Chrumkajte párty dobroty s 10% ZĽAVOU! 🎈

Košík

(0)
Zavrieť

V košíku nemáte žiadny tovar.

Kód: 0135

Slivky lyofilizované

Všetci máme radi slivky v lete! Ale čo tak si ich dať v zime? Vo Světě plodů nás vysušili mrazom, čo nám na chuti, vôni, ani na obsahu živín neubralo! K tomu príjemne chrumkáme a na jazyku sa rozplývame!

  • 100% mrazom sušené ovocie bez pridaného cukru a aditív
  • sladko-kyselkavá chuť sliviek zaručená!
  • zdroj energie, vitamínov a vlákniny

Vyberte balenie

Vaša cena

6,33 €

Tovar môžete mať už 6. 10.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

120 ks skladom

Zásielkovňa 3,65 € 6. 10.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,22 € 6. 10.
PPL - Slovensko 5,22 € 6. 10.
PPL - ParcelShop Slovensko 5,22 € 6. 10.
WEDO - doručenie na adresu 5,20 € 6. 10.

Slivky lyofilizované

Informácie o produkte

Slivka pochádza z Kaukazu a u nás patria medzi obľúbené ovocie, no často zabúdame, že okrem slivovice existuje aj v čerstvej alebo v sušenej podobe. Vďaka obsiahnutým vitamínom, minerálnym latkám a vlákniny má na telo mnoho pozitívnych účinkov. Vplýva na znižovanie cholesterolu, zlepšuje trávenie, pomáha čistiť krv a taktiež zlepšuje imunitný systém. Slivky sú chutné, sladko-kyslé ovocie, ale zohnať ich v čerstvej forme mimo sezónu je takmer nemožné. Preto sme sa rozhodli ich pre vás lyofilizovať, aby ste si ich mohli užiť po celý rok.

TOP informácie o lyofilizovaných slivkách

  1. Všetky živiny, vitamíny a minerálne látky sú lyofilizáciou zachované.
  2. Bez cukru a aditív, bez fytohormónov a chemických postrekov.
  3. Obsiahnutá vláknina pomáha zlepšovať trávenie.
  4. Plné vitamínu A a C, minerálnych látok ako sú draslík, meď, vápnik zinok, železo.
  5. Znižujú cholesterol, čistia krv, posilňujú imunitu a taktiež funkciu srdca.

Ako sa slivky sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa slivka varila pri 100 °C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol skôr pripálenina, ako kusy sliviek.

Základné špecifikácie
Kompletná špecifikácia ku stiahnutiu tu
  • Zloženie švestky lyofilizované
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Krajina pôvodu Srbsko
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava čtvrtky
  • Typ sušenia mrazem ve vakuu
  • Surovina Slivka
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1618 kJ / 385 kcal
  • Tuky 0,59 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 0,24 g
  • Sacharidy 90,2 g
  • z toho cukry 60,8 g
  • Bielkoviny 3,68 g
  • Soľ 0 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne textové hodnotenie.

Prémiové suroviny
Unikátne produkty
Ochutnávky zadarmo
Vlastná výroba
6 kamenných predajní
Ohodnotiť produkt zavrieť

Slivky lyofilizované

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?