Košík

(0)
Zavrieť

V košíku nemáte žiadny tovar.

Kód: 0126

Marhule lyofilizované

Už na pohľad sme krásne mesiačiky plné farieb. Po otvorení nášho balenia Ťa neohromí iba náš vzhľad, okúzli Ťa aj naša sladká vôňa. Pribaľ si väčšie balenie, lebo nás zješ na jeden záťah.

  • 100% mrazom sušené ovocie bez pridaného cukru a aditív
  • chuť sladká rovnako ako pri čerstvej variante
  • zloženie vitamínov a minerálov rovnaké ako v čerstvých marhuliach

Vyberte balenie

Vaša cena

7,03 €

Tovar môžete mať už 1. 2.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

135 ks skladom

PPL - ParcelShop Slovensko 5,00 € 1. 2.
Zásielkovňa 3,50 € 1. 2.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,00 € 1. 2.
PPL - Slovensko 5,00 € 1. 2.

Marhule lyofilizované

Informácie o produkte

Marhule obľubujeme najmä v lete, kedy si ich kupujeme vo veľkom, následne zavarujeme alebo varíme džemy či detské výživy. To však nie je to isté, ako krásne sladký, čerstvý plod. Preto sme sa ich rozhodli vysušiť mrazom, aby ste si na nich mohli pochutiť po celý rok. Sú skoro ako čerstvé, pretože chutia, voňajú a vyzerajú rovnako, akurát sú bez vody a navyše príjemne chrumkajú. Tieto marhule pochádzajú zo Srbska, kde ich pestujú do poslednej sekundy a preto sú pred vysušením krásne dozreté a sladké. Taktiež sú pestované bez použitia fytohormónov a iných chemických látok.

TOP informace o lyofilizovaných marhuliach

  1. Strom marhuľa obyčajná pochádza z Číny.
  2. Všetky živiny, vitamíny a minerálne látky sú zachované.
  3. Bez použitia fytohormónov, pesticídov alebo iných chemický látok.
  4. Bez prídavku cukru a iných aditív.
  5. Bohaté na provitamín A, vitamín C, draslík a fosfor.

Poznámka nákupcu

„Lyofilizované marhule beriem od srbských dodávateľov. Majú krásne oranžové plody a k udržaniu farebnosti nepoužívajú siričitany ani iné aditíva. Sú chrumkavé, ľahké a príjemne sladké. Na 100 g sušenej suroviny je potreba pozbierať 650 g tej čerstvej, ktorá sa následne umyje, zbaví jadra a nakrája na mesiačiky. Srbi ich vypestujú a následne tiež sami usušia, takže my nemusíme prevážať ťažké náklady plné zbytočnej vody.“

Ako sa marhule sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa marhule varili pri 100 °C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol skôr pripálenina, ako mesiačiky marhúľ.

Zaujímavosti a recepty

Prejedzte sa ku krásnemu opáleniu

Prejedzte sa ku krásnemu opáleniu

12.08.21 | 865× prečítané | 7 minút

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

22.03.21 | 5711× prečítané | 5 minút

Ako produkt hodnotia ostatní?
Zobraziť ďalšie hodnotenie
Anonymné
13.6.2021

výborná chuť

Základné špecifikácie
Kompletná špecifikácia ku stiahnutiu tu
  • Zloženie meruňky lyofilizované
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Krajina pôvodu Srbsko
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava měsíčky
  • Typ sušenia mrazem ve vakuu
  • Surovina Marhuľa
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1608 kJ / 383 kcal
  • Tuky 0,64 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 0,19 g
  • Sacharidy 87,3 g
  • z toho cukry 59,8 g
  • Bielkoviny 5,97 g
  • Soľ 0 g

Hodnotenie našich zákazníkov

5 (4 hodnotenie)
Anonymné
13.6.2021

výborná chuť

Prémiové suroviny
Unikátne produkty
Ochutnávky zadarmo
Vlastná výroba
6 kamenných predajní
Ohodnotiť produkt zavrieť

Marhule lyofilizované

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?