11.10.24 | 23143× prečítané | 2 minúty
Vanilkový extrakt Tahitian Nielsen-Massey
Chceš dodať Tvojim pokrmom ten správny šmrnc? Zo širokej ponuky extraktov si určite nájdeš vhodný do svojej kuchyne. Nemusíš byť ani profesionálny cukrár aby si nás mohol používať. Hodíme sa všade!
- špecifická kvetinová chuť a aróma
- bez lepku a konzervačných látok
- zvýraznia chuť a vôňu vašich pokrmov
Alternatívne produkty z kategórie Vanilka:
Vanilkový extrakt Tahitian Nielsen-Massey
Informácie o produkte
Vanilkový extrakt bez vanilky? To u nás nenájdete. Práve náš dodávateľ vyberá svoje suroviny starostlivo a taktiež iba tie, ktoré nie sú geneticky modifikované a neobsahujú konzervačné látky. Extrakty sa používajú pri pečení ale aj nepečení, pre vyzdvihnutie chuti produktu bez toho, aby narušili jeho štruktúru. Sú vysoko koncentrované, takže priemerne päť – šesť kvapiek nahradí jednu čajovú lyžičku čerstvej suroviny.
TOP informácie o vanilkovom extraktu
- Vyrobené z pravých luskov vanilky (nie GMO).
- 6 kvapiek sa rovná jednej čajovej lyžičke čerstvej suroviny.
- Bezlepkové, vhodné pre vegetariánov.
- Po pridaní nenarušujú štruktúru produktu.
- Aromatické látky vo vanilke sa ľahko extrahujú do rozpúšťadla.
Poznámka nákupcu
„O extrakty som sa začal zaujímať v súvislosti s ekologicky vhodnejšími a efektívnejšími produktmi. Je oveľa výhodnejšie podporiť arómu torty, kávy, drinku alebo čohokoľvek ďalšieho pár kvapkami prírodného extraktu s výraznou arómou, než surovinou, ktorá tak silnou arómou nedisponuje a môže nepríjemne ovplyvniť konzistenciu výrobku, napr. obsah vody v ovocí. Pridáme pár kvapiek extraktu a je to! Práve preto som sa rozhodol šetriť suroviny, čas i prírodu a pokiaľ nám ide o ochutenie vlastných výrobkov, kde nám záleží na štruktúre, konzistencii a samozrejme chuti a vôni, je ekologickejšie, praktickejšie a rýchlejšie riešenie – prírodný extrakt.“
Ako sa extrakty vyrábajú?
Vyrábajú sa pomocou separačnej metódy, ktorá sa nazýva extrakcia, alebo aj vylúhovanie. Princípom tejto metódy je oddeliť vonné látky pomocou rozpúšťadla, najčastejšie sa používa klasický alkohol – etanol. Takéto rozpúšťadlo má vlastnosť naviazať na seba silice a oddeliť ich od zvyšných nepotrebných látok.
Zaujímavosti a recepty
Recenzia nakupujúceho heureka.cz
Recenzia nakupujúceho heureka.sk
ok
Pôvodne vložené k Vanilkový extrakt Nielsen-Massey
Základné špecifikácie
Kompletná špecifikácia ku stiahnutiu tu- Zloženie voda, 35 % alkohol, cukor, vanilkový extrakt Tahitensis
- Spracovanie Extrakt
- Chuť Sladká
- Alergény Alergény sú vyznačené podčiarknutím. Môže obsahovať stopy arašidov a iných orechov, sezamu, sušeného mlieka, lepku a SO₂.
- Krajina pôvodu USA
- Skladovanie Skladujte v chlade, suchu a tme. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
- Balenie sklenená fľaštička
- Úprava extrakt
Makroživiny na 100 g
- Energetická hodnota na 100 g 1264 kJ / 302 kcal
- Tuky 0,35 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 0,05 g
- Sacharidy 6,88 g
- z toho cukry 6,55 g
- Vláknina 0,82 g
- Bielkoviny 0,1 g
Hodnotenie našich zákazníkov
Recenzia nakupujúceho heureka.cz
Recenzia nakupujúceho heureka.sk
ok
Pôvodne vložené k Vanilkový extrakt Nielsen-Massey
Recenzia nakupujúceho heureka.cz
Zatím nejlepší svého druhu u nás ke koupi
Pôvodne vložené k Vanilkový extrakt Nielsen-Massey