⭐️ DOPRAVA ZADARMO ⭐️ – S 2 kusmi akýchkoľvek arašidov v cestíčku v košíku platíme poštovné my!

Košík

(0)
Zavrieť

V košíku nemáte žiadny tovar.

Čokoládová torta s jahodami

24. 8. | 933× prečítané


Jahody a čokoláda - to je preverená kombinácia. A čo potom, keď sa stretnú v torte! Upečte si s nami mäkučkú a vláčnu čokoládovú tortu, po ktorej sa len tak zapráši! Čo je na nej najlepšie? To, že recept je veľmi rýchly a výsledok chutí všetkým maškrtníkom bez rozdielu veku.

Zdieľať



Čokoládová torta s jahodami
70 minút
8–10 kúskov 

Čo budete potrebovať?

Na cesto:

  • 500 g banánu
  • 2 vajíčka
  • 240 g jemného tvarohu v obale
  • 200 g čoko-proteínového pudingu
  • 70 g čokoládového proteínu
  • 30 g kakaa
  • 40 g čokoládového pudingu
  • 7 g kypriaceho prášku
  • sladidlo podľa chuti (vyskúšajte namiesto cukru xylitol)
  • 50 g kôstok 60% čokolády
  • kokosový olej na vymazanie

Navrch:

Žádné viditelné produkty
čokoládový dort recept

Postup

Banán, vajíčka, tvaroh a puding spolu rozmixujeme do hladkej zmesi. Pridáme ostatné ingrediencie, hrsť kôstok horkej čokolády a vymiešame cesto. Dáme do formy vymastenej kokosovým olejom.

Zakryjeme alobalom a pečieme v predhriatej rúre na 180 ° C 40 minút, potom alobal odkryjeme a necháme ešte 5 minút dopiecť. Po vytiahnutí z rúry necháme tortu chvíľu vychladnúť a ešte teplú ju posypeme čokoládovými kôstkami. Až torta vychladne úplne, jej povrch nazdobíme jahodami a podľa chuti ho polejeme čokoládovým alebo javorovým sirupom. Dobrú chuť!

Recept a foto:  @delish_by_adri

Prémiová čokoláda na pečenie aj maškrtenie

Žádné viditelné produkty

Čítajte tiež

Páči sa Vám článok

Prihláste sa k odberu a dostávajte ďalšie zaujímavé články do e-mailu každý týždeň

Odoberať

Kam ďalej?

zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?