🚀 15 % úúplne na všetko! 🤩 S kódom: CHCEM15 + DOPRAVA len za 1,8 €. 🚚

Košík

(0)
Zavrieť

V košíku nemáte žiadny tovar.

Tekvicový cheesecake

13. 4. | 3699× prečítané


Krémový cheesecake z tekvicového pyré a tvarohu sa rozplynie na jazyku! Romi dezert osviežila drvinou z lyofilizovaných mandarínok, ktoré krémovému cheesecaku dodajú príjemne ovocnú chuť. V kombinácii s čokoládou ide o nerozlučnú dvojku! Ochutnajte – stavíme sa, že si táto bezlepková dobrota nájde vo vašej kuchyni stále miesto.

Zdieľať



Tekvicový cheesecake
60 minút
bez lepku
bez lepku

Čo budete potrebovať?

Na kakaovú vrstvu:

Na cheesecake vrstvu:

Postup

Všetky ingrediencie na kakaovú vrstvu zmiešame dohromady a vymiešame hladkú zmes. Kakaovú hmotu potom rovnomerne rozotrieme do vysypanej formy. 

Následne zmiešame všetky ingrediencie na tvarohovú vrstvu, do ktorej pridáme lyofilizované mandarínky. Môžete celé kúsky mandarínok ľahko podrviť, alebo rovno použiť mandarínkovú drvinu, ktorú sme na pečenie už prichystali za vás.

Tekvicový cheesecake pečieme na 180 °C asi 45-50 minút

Po upečení hotové dielo ozdobíme ešte kúskami horkej čokolády a mandarínkovou drťou.

Dobrú chuť!

recept a fotky: @rommiemax

Doplňte si zásoby:

Čítajte tiež

Páči sa Vám článok

Prihláste sa k odberu a dostávajte ďalšie zaujímavé články do e-mailu každý týždeň

Odoberať

Kam ďalej?

zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?