11.10.24 | 22908× prečítané | 2 minúty
Jahody lyofilizované plátky 100g
Je to červené, chrumkavé, sladké a vonia to ako leto, čo to je? To sme predsa my, Tvoje jahody vysušené mrazom! A v zime už chodiť ku dvanástim mesiačikom fakt nemusíš, skoč rovno do Světa plodů!
- 100% mrazom sušené ovocie bez pridaného cukru a aditív
- poctivá chuť domácich jahôd
- vyskúšaj aj prášok, je rovnako dobrý ako my!
Vyberte balenie
TOHLE CHCETE KOUPIT:
Jahody lyofilizované plátky
Informácie o produkte
Tieto jahody chutia ako z babičkinej záhradky. Sú pestované v teplom podnebí, kde rastú prirodzene bez použitia steroidov. Zberá sa, až sú perfektne zrelé a sladké. Vďaka sušeniu mrazom si okrem krásne červenej farby jahody zachovali aj väčšinu živín a svoju typickú vôňu.
Jahody sušené mrazom chutia takmer ako čerstvé, pritom neobsahujú žiadnu vodu, takže sú perfektne chrumkavé. Lyofilizované ovocie sa hodí do kaší a jogurtov alebo na ozdobu dezertov či drinkov. Mrazom sušené jahody dodávame v znovu uzatvárateľnom balení, vďaka ktorému sa do nich nedostane vzduch ani voda a vydržia vám tak dlho chrumkavé. Niet divu, že sú jedným z bestsellerov!

TOP informácie o lyofilizovaných jahodách
- Živiny sú zachované.
- Prípadným pridaním vody sa surovina z časti rehydratuje.
- Príjemná chrumkavá konzistencia.
- Pred zmrazením boli starostlivo dozreté, takže chutia ako domáce.
- Skladovanie je jednoduchšie ako u čerstvých, skladujú sa pri izbovej teplote.
Poznámka nákupcu
„Oceňujem najmä kvalitu jahôd pred ich usušením. Ak by boli jahody pred sušením nahnité alebo naopak nedozreté, prejavilo by sa to na kvalite výsledného produktu. Nakupujem jahody, ktoré buď dozreli v rovnakej krajine, v ktorej ich taktiež usušia, alebo putujú do Európy v zmrazenom stave, aby po ceste nedochádzalo k ich kazeniu. Sušenie mrazom potom prebieha v osvedčenej prevádzkarni v Nemecku.“
Ako sa jahody sušia mrazom?
Lyofilizácia čiže sušenie mrazom je metóda založená na sublimáciu zmrznutej vody pri nízkej teplote a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho aby došlo k premene na fázu kvapalnú (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia pri teplotách -55 až -100 °C a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižšom, než je ten normálny – atmosférický. Keby sme pri sušení nezabezpečili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako keby sme suroviny varili pri 100 °C – výsledný produkt by sa pripálil a stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.
Zaujímavosti a recepty
Recenzie návštevníka
Tak jahody v jahodovej čokoláde sú top. Veľká jahoda, ktorá chrumká ak tomu sladká čokoláda. Celé je to ľahko kyselkavé. Palec hore.
Naozaj výborné.
Pôvodne vložené k Jahody v jahodovej čokoláde
Recenzie návštevníka
Tohle je boží! 😍 Jahody miluju ale v jahodové čokoládě, to je úplně jiný level! 🍓 Rozhodně doporučuju vyzkoušet!
velké, krásně křupavé a výborná čokoláda
Pôvodne vložené k Jahody v jahodovej čokoláde
Základné špecifikácie
Kompletná špecifikácia ku stiahnutiu tu- Zloženie jahody lyofilizované plátky
- Surovina Jahoda
- Diéta Bez laktózy, Bez lepku, Vegan, RAW
- Spracovanie Kúsky
- Alergény Alergény sú vyznačené podčiarknutím. Môže obsahovať stopy arašidov a iných orechov, sezamu, sušeného mlieka, lepku a SO₂.
- Krajina pôvodu Egypt
- Skladovanie Skladujte v chlade, suchu a tme. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
- Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
- Úprava plátky
- Typ sušenia mrazem (lyofilizace)
Makroživiny na 100 g
- Energetická hodnota na 100 g 1359 kJ / 323 kcal
- Tuky 3,8 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 0,36 g
- Sacharidy 52,6 g
- z toho cukry 52,6 g
- Vláknina 20 g
- Bielkoviny 7,9 g
- Soľ 0,01 g
Hodnotenie našich zákazníkov
Recenzie návštevníka
Tak jahody v jahodovej čokoláde sú top. Veľká jahoda, ktorá chrumká ak tomu sladká čokoláda. Celé je to ľahko kyselkavé. Palec hore.
Naozaj výborné.
Pôvodne vložené k Jahody v jahodovej čokoláde
Recenzie návštevníka
Tohle je boží! 😍 Jahody miluju ale v jahodové čokoládě, to je úplně jiný level! 🍓 Rozhodně doporučuju vyzkoušet!
velké, krásně křupavé a výborná čokoláda
Pôvodne vložené k Jahody v jahodovej čokoláde
Recenzie návštevníka
Krásné celé kousky! Mám raději než ty plátky :)
Pôvodne vložené k Jahody lyofilizované celé