Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Karamelový púder

Jemný, sladký a voňavý ako cukríky – taký som ja! Som ten najjemnejší karamelový púder, ktorý si kedy videl! Máš dekadentnú náladu hneď od rána? Šup so mnou do kaše alebo na lievance!

  • extra jemný púder – v domácich podmienkach nevyrobiteľný
  • pre dokonalé zdobenie cukrárskych výrobkov
  • jemná chuť maslového karamelu

Vyberte balenie

Nakúp do zásoby a ušetri

1 ks
2,36 € / ks
2 ks
-5%
2,36 € / ks
3 ks
-10%
2,36 € / ks

Vaša cena

2,36 €

Tovar môžete mať už

Kedy dostanem tovar? zavrieť

320 ks skladom

PPL - ParcelShop Slovensko 5,00 €
Zásielkovňa 3,50 €
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,00 €
PPL - Slovensko 5,00 €

Karamelový púder

Informácie o produkte

Tak s týmto púdrom zakryjete naozaj všetky nedokonalosti. Samozrejme, že tým myslíme vaše cukrárske výtvory! Stačí, keď zákusok či tortu jemne poprášite, a dodáte mu tak lahodnú sladkú čiapku. Púder ale nemusíte používať len ako ozdobu, skvele sa hodí aj ako prísada do ovsených vločiek, jogurtu či krupicovej kaše. Môžete ním dochutiť svoj ranný shake alebo ním posypať čerstvé palacinky. Karamel sa na prach drví ťažko, v mažiari sa začne lepiť a mlecí stroj vám nepomelie všetky kúsky rovnako. Teší nás, že vám s týmto karamelovým púdrom ušetríme čas i prácu!

TOP informácie o karamelovom púdru

  1. Uchovávajte v dobre uzatvorenej nádobe.
  2. V nádobe s dierami púder navlhne.
  3. Výrobok obsahuje mliečne alergény.
  4. Karamel vzniká pomalým zahrievaním cukru.
  5. K výrobe púdru dochádza mixovaním tuhého karamelu.

Poznámka nákupcu

„Karamel, a hlavne ten mliečny, mám rád od detstva. Občas ma prepadne chuť pridať si do ovsenej kaše s jablkami trochu karamelu, ale ráno sa často ponáhľam a polevy zo supermarketu ma po prečítaní zložení odrádzajú. Keď to chce len štipku sladkého tónu alebo finesy na tanier, hodí sa mať v kuchyni práve tento púder. Je krásne jemný, takže sa počas sypania cez čajové sitko rovnomerne rozpráši, nádherne vonia a chutí naozaj ako poctivý mliečny karamel.“

Ako sa karamelový púder vyrába?

Príprava púdru je celkom ošemetná. V prvom rade je nutné vyrobiť si karamel. K tomu používame cukor, ktorý zjemníme maslom, mliekom a tiež sladkou srvátkou. Cukor a ostatné ingrediencie sa pomaly zahrievajú a tuhnú, kým nevytvoria sladkú tmavo-zlatú hmotu. Následne je nutné stále tekutú hmotu vyliať do vopred pripravenej nádoby tak, aby bola v tenučké vrstve rozprestretá na veľkej ploche. To zaistí rýchle tuhnutie. Po dokonalom stuhnutí je nutné karamelový plát nalámať na menšie kúsky a rozmixovať na prach.

Základné špecifikácie
  • Zloženie odstředěné mléko, sladká syrovátka, cukr, máslo
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava vařený / pálený pudr
  • Dieta Bez lepku
  • Spracovanie Púder
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1800 kJ / 430 kcal
  • Tuky 13 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 8,3 g
  • Sacharidy 60,5 g
  • z toho cukry 60,5 g
  • Vláknina 0 g
  • Bielkoviny 15,7 g
  • Soľ 1,54 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Karamelový púder

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?