Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Vanilkový trstinový cukor

Som poctivý vanilkový trstinový, teší ma! Budem poslednou dokonalou bodkou v každom koláči, zákusku a cukrovinke, ale prevoniam aj ovsenú kašu alebo krém do torty. Karamelový tón mi dodáva zaujímavosť!

  • z kvalitného trstinového cukru
  • nepostrádateľný do pečiva, koláčov a dezertov
  • vyrobený z kvalitnej vanilky z Madagaskaru

Vyberte balenie

Vaša cena

12,79 €

Tovar môžete mať už 3. 12.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

9 ks skladom

.PPL - ParcelShop Slovensko 4,96 € 6. 12.
Zásielkovňa 3,50 € 3. 12.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 4,96 € 6. 12.
PPL - Slovensko 4,96 € 6. 12.

Vanilkový trstinový cukor

Informácie o produkte

Nie nadarmo sa hovorí, že vanilka je kráľovna medzi korením. Je veľmi náročná na pestovanie a spracovanie, nakoľko sa to všetko robí ručne. Aj z tohto dôvodu patrí medzi najdrahšie korenia. Chcete spoznať pravú silu vanilky? Tak vyskúšajte tento cukor, z kvalitnej madagaskarskej vanilky a z trstinového cukru. Náhrady so syntetickým vanilínom už nebudete chcieť ani vidieť, ten rozdiel je neporovnateľný. Vanilkový cukor dodá jedlu aj dezertom tú pravú arómu a jemnú sladkú chuť.

TOP informácie o trstinovom cukre

  1. Produkt obsahuje trstinový cukor.
  2. Kvalitné vanilka z Madagaskaru dodáva cukru jedinečnú chuť.
  3. Bola použitá pravá vanilka, nie syntetický vanilín.
  4. Okrem prírodného vanilínu obsahuje pravá vanilka až 200 ďalších aromatických látok.
  5. Harmonizuje zmysly a tlmí nervové napätie.

Odkiaľ pochádza tá najlepšia vanilka?

Vanilka pôvodne pochádza z Mexika. Najkvalitnejší producenti vanilkových luskov sú na Madagaskare, v Mexiku a na Tahiti. Každý producent používa iný druh vanilky aj spôsob sušenia, preto je taktiež odlišná aj výsledná chuť – na Madagaskare sladká, z Mexika trocha korenistá a z Tahiti kvetinová. Výsledný produkt je však vzhľadovo rovnaký, čokoládovo-hnedý až zdanlivo čierny lusk. Kvalita však vyžaduje obete, a lusky z týchto krajín sú zároveň tie najdrahšie.

Zaujímavosti a recepty

Ako vybrať vanilkový cukor alias pozor na vanilín

Ako vybrať vanilkový cukor alias pozor na vanilín

09.11.21 | 830× prečítané | 7 minút

Domáci „Brumík“

Domáci „Brumík“

19.08.21 | 1011× prečítané

Základné špecifikácie
  • Zloženie vanilka z Madagaskaru, třtinový cukr, oxid křemičitý
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Krajina pôvodu Madagaskar
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie skleněná dóza
  • Úprava cukr
  • Surovina Cukor
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1700 kJ / 406 kcal
  • Tuky 0,1 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
  • Sacharidy 99,9 g
  • z toho cukry 99,9 g
  • Vláknina 0 g
  • Bielkoviny 0,01 g
  • Soľ 0 g
Mikroživiny na 100 g
  • Vápnik Vápník;
  • Železo Železo;
  • Horčík Hořčík;
  • Draslík Draslík;
  • Meď Měď;
  • Sodík Sodík;
  • Vitamín C Vitamín C;
  • Fosfor Fosfor;
  • Zinok Zinek;
  • Vitamín B6 Vitamín B6;
  • Selén Selen;

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Vanilkový trstinový cukor

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?