Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Černice lyofilizované lesné Wild

Pri našom zbere nebudeš mať popichané ručičky. Vo Světe plodů nás pre Teba nazbierali a usušili. Ty si nás už len necháš rozplynúť v ústach a uži si tú sladkokyslú chuť.

  • 100% mrazom sušené ovocie
  • poctivá chuť černíc bez pridaného cukru a aditív
  • šetrné sušenie, ktoré zachová živiny a farbu

Vyberte balenie

Nakúp do zásoby a ušetri

1 ks
6,78 € / ks
2 ks
-5%
6,78 € / ks
3 ks
-10%
6,78 € / ks

Vaša cena

6,78 €

Tovar môžete mať už 25. 10.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

73 ks skladom

PPL - ParcelShop Slovensko 5,00 €
Zásielkovňa 3,50 € 25. 10.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,00 €
PPL - Slovensko 5,00 €

Černice lyofilizované lesné Wild

Informácie o produkte

Černice nadupané vitamínom C osviežia každý z vašich pokrmov. Vďaka výraznej farbe ich môžete použiť ako prírodné farbivo, alebo využiť ich kyslosti a pridať ich do sladkého dezertu, ktorému dodá štipku jedinečnosti. Ide o menšie, lesné černice, a čo nemajú do veľkosti, to dohnali na chuti. Príjemná kyslosť a chrumkavá konzistencia vás isto dostane!

TOP informácie o lyofilizovaných černiciach

  1. Podporujú myslenie.
  2. Prípadným pridaním vody sa z časti rehydratujú.
  3. Majú detoxikačný účinok.
  4. Pred zmrazením starostlivo dozreté.
  5. Sú zdrojom takmer rovnakých nutričných hodnôt, ako získavame z čerstvých plodov.

Poznámka nákupcu

„Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovo ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné ​​hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky, kdežto čerstvé ovocie a zelenina bez aditív plesnivejú a kazia sa už po pár dňoch. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.“

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa suroviny varili pri 100 °C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol pripálenina.

Zaujímavosti a recepty

10 surovín, vďaka ktorým budete produktívnejší

10 surovín, vďaka ktorým budete produktívnejší

15.07.21 | 176× prečítané | 6 minut

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

22.03.21 | 1507× prečítané | 5 minut

Základné špecifikácie
  • Zloženie ostružiny lyofilizované celé
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie PET dóza
  • Úprava celé ostružiny
  • Typ sušenia sušení mrazem
  • Surovina Černica
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1200 kJ / 287 kcal
  • Tuky 6,3 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
  • Sacharidy 39,6 g
  • z toho cukry 39,6 g
  • Vláknina 20 g
  • Bielkoviny 7,6 g
  • Soľ 0,04 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Černice lyofilizované lesné Wild

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?