Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Brusnice pravé lyofilizované

Nie som len tak obyčajná brusnica, som tá pravá, takže nie som žiadny slabý kus. Dúfam, že sa Ti moja kyselkavá chuť zapáči a zažijeme spolu veľa dobrodružstva!

  • 100% mrazom sušené ovocie
  • poctivá chuť brusníc bez pridaného cukru a aditív
  • šetrné sušenie, ktoré zachová živiny a farbu

Vyberte balenie

Vaša cena

5,74 €

Tovar môžete mať už 3. 12.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

vypredané

.PPL - ParcelShop Slovensko 4,96 € 6. 12.
Zásielkovňa 3,50 € 3. 12.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 4,96 € 6. 12.
PPL - Slovensko 4,96 € 6. 12.

Brusnice pravé lyofilizované

Informácie o produkte

Brusnice majú nespočetné množstvo benefitov a určite by nemali chýbať v našom jedálničku. Sú bohaté na antioxidanty, najmä mangán a vitamín C. Často nám pomáhajú pri ochorení močových ciest, ale obľúbené sú najmä vďaka ich výraznej kyslej chuti. Ich využitie je veľmi všestranné, či ich pridáte do šalátu, urobíte z nich omáčku, marmeládu alebo nimi len ozdobíte tortu, rozhodne neurobíte krok vedľa.

TOP informácie o lyofilizovaných brusniciach

  1. Umožňuj regulovať hladinu glukózy v krvi.
  2. Prípadným pridaním vody sa surovina z časti rehydratuje.
  3. Červenú farbu získali vďaka antokyanom, ktoré majú protizápalové účinky.
  4. Pred zmrazením starostlivo dozreté.
  5. Sú zdrojom takmer rovnakých nutričných hodnôt, ako získavame z čerstvých plodov.

Poznámka nákupcu

„Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovo ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné ​​hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky, kdežto čerstvé ovocie a zelenina bez aditív plesnivejú a kazia sa už po pár dňoch. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.“

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia čiže sušenie mrazom je metóda založená na sublimáciu zmrznutej vody pri nízkej teplote a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho aby došlo k premene na fázu kvapalnú (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia pri teplotách -55 až -100 °C a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižšom, než je ten normálny –⁠ atmosférický. Keby sme pri sušení nezabezpečili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako keby sme suroviny varili pri 100 °C –⁠ výsledný produkt by sa pripálil a stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.

Zaujímavosti a recepty

Základné špecifikácie
  • Zloženie brusinky lyofilizované celé
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Krajina pôvodu Litva
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie PET dóza
  • Úprava celé brusinky
  • Typ sušenia sušení mrazem
  • Surovina Brusnica
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1150 kJ / 275 kcal
  • Tuky 4,1 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
  • Sacharidy 48 g
  • z toho cukry 47 g
  • Vláknina 22,3 g
  • Bielkoviny 2,2 g
  • Soľ 0,03 g
Mikroživiny na 100 g
  • Vápnik Vápník;
  • Železo Železo;
  • Horčík Hořčík;
  • Draslík Draslík;
  • Meď Měď;
  • Sodík Sodík;
  • Vitamín C Vitamín C;
  • Fosfor Fosfor;
  • Zinok Zinek;
  • Vitamín B6 Vitamín B6;
  • Selén Selen;

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne textové hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Brusnice pravé lyofilizované

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?