11.10.24 | 21502× prečítané | 2 minúty
Kešu orechy v 31% mliečnej čokoláde
Sme síce stále kešu, ale ako z inej dimenzie! Tentoraz nás obalili do mliečnej čokolády a povieme Ti, to je jazda! Vystrelíme Ťa svojou chrumkavou sladkou čokoládou a krémovým vnútrom až na mesiac!
- kvalitná česká čokoláda
- sladké a krémové kešu
- vlastná výroba
Kešu orechy v 31% mliečnej čokoláde
Informácie o produkte
Vyskúšajte dokonalé spojenie afrického kešu a českej čokolády. Pod jemnou 31% mliečnou čokoládou sa ukrýva kvalitné kešu z Pobrežia Slonoviny, ktoré bolo pre dražovanie jasnou voľbou. Je totiž dokonale chrumkavé, vnútri maslové a sladšie ako iné druhy. Naviac má krásne bielu farbu, a tak s čokoládou tvorí dokonalú súhru farieb i chutí. S touto dvojicou môžete maškrtiť od rána do večera. Skúste kešu v čokoláde pridať do jogurtu, alebo si ho dajte k popoludňajšej káve. Je skvelé pri každej príležitosti!

TOP informácie o kešu v mliečnej čokoláde
- Sú vyrobené mamičkou jedného z našich majiteľov.
- Obaliť každú várku v čokoláde trvá až 4 hodiny.
- Mliečna čokoláda je vyrobená v Českej republike.
- Kešu obsahujú množstvo látok prospešných pre naše telo a nespočet využitie v kuchyni.
- Prvá receptúra na mliečnu čokoládu bola objavená vo Švajčiarsku v roku 1876.
Ako sa spracovávajú kešu orechy?
O tom, ako rastie kešu pre vás máme prehľadný článok! Kešu orechy rastú na spodnej strane plodov stromu obličkovca západného. Po opadnutí plodu (tie sa používajú napríklad na výrobu džemu) na zem je nutné odstrániť tvrdú škrupinu. Tá sa preto varí, naparuje a napokon suší horúcim vzduchom, čím sa pomaly oddelí od samotného oriešku. Na orechu však zostáva jemná šupka, ktorú je nutné opäť vysušiť a odstrániť látkovými rukavicami. Pre iné, pomalšie a drahšie spracovanie kešu orechov, sa používajú špeciálne nože, ktorými sa škrupinka odstraňuje bez tepelného spracovania. Tieto ručne spracované kešu sa síce následne sušia, ale iba do teploty 42 °C, preto sú považované za RAW potravinu. Viac sa dozviete v zaujímavostiach o kešu alebo v článku o obchodným triedach kešu.

Zaujímavosti a recepty
Recenzie návštevníka
Výborné lahodné kešu s hořkým kakaem.
Pôvodne vložené k Kešu v karameli s kakaom
Recenzia nakupujúceho
Jsou naprosto famózní, jemné, nepřeslazené, lehounce kyselkavé... dokonalost sama!
Pôvodne vložené k Kešu v jogurte s mangom
Základné špecifikácie
Kompletná špecifikácia ku stiahnutiu tu- Zloženie mliečna 31% čokoláda 72 % (cukor, kakaový prášok, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, emulgátor: sójový lecitín a polyglycerolpolyricinoleát, vanilkový extrakt Bourbon Madagascar), kešu orechy jadrá nepražené 28 %
- Surovina Kešu
- Diéta Bez lepku
- Spracovanie V mliečnej čokoláde
- Alergény Alergény sú vyznačené podčiarknutím. Môže obsahovať stopy arašidov a iných orechov, sezamu, sušeného mlieka, lepku a SO₂.
- Krajina pôvodu -
- Skladovanie Skladujte v chlade, suchu a tme. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
- Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
- Úprava dražované jadrá kešu orechov
Makroživiny na 100 g
- Energetická hodnota na 100 g 2304 kJ / 551 kcal
- Tuky 36,5 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 16,7 g
- Sacharidy 49,7 g
- z toho cukry 40,8 g
- Vláknina 2,3 g
- Bielkoviny 8,8 g
- Soľ 0,56 g
Hodnotenie našich zákazníkov
Recenzie návštevníka
Výborné lahodné kešu s hořkým kakaem.
Pôvodne vložené k Kešu v karameli s kakaom
Recenzia nakupujúceho
Jsou naprosto famózní, jemné, nepřeslazené, lehounce kyselkavé... dokonalost sama!
Pôvodne vložené k Kešu v jogurte s mangom
Recenzia nakupujúceho
Kešu ve vanilkové krustě jsou moje nejoblíbenější sladké voňavé oříšky.
Vanilka není příliš aromatická.
Nejsou přeslazené.
Pôvodne vložené k Kešu vo vanilkovej kruste so soľou