Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Kešu orechy v 31% mliečnej čokoláde

Sme síce stále kešu, ale ako z inej dimenzie! Tentoraz nás obalili do mliečnej čokolády a povieme Ti, to je jazda! Vystrelíme Ťa svojou chrumkavou sladkou čokoládou a krémovým vnútrom až na mesiac!

Vyberte balenie

Nakúp do zásoby a ušetri

1 ks
3,89 € / ks
2 ks
-5%
3,89 € / ks
3 ks
-10%
3,89 € / ks

Vaša cena

3,89 €

Tovar môžete mať už

Kedy dostanem tovar? zavrieť

47 ks skladom

PPL - ParcelShop Slovensko 5,00 €
Zásielkovňa 3,50 €
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,00 €
PPL - Slovensko 5,00 €

Kešu orechy v 31% mliečnej čokoláde

Informácie o produkte

Vyskúšajte dokonalé spojenie afrického kešu a českej čokolády. Pod jemnou 31% mliečnou čokoládou sa ukrýva kvalitné kešu z Pobrežia Slonoviny, ktoré bolo pre dražovanie jasnou voľbou. Je totiž dokonale chrumkavé, vnútri maslové a sladšie ako iné druhy. Naviac má krásne bielu farbu, a tak s čokoládou tvorí dokonalú súhru farieb i chutí. S touto dvojicou môžete maškrtiť od rána do večera. Skúste kešu v čokoláde pridať do jogurtu, alebo si ho dajte k popoludňajšej káve. Je skvelé pri každej príležitosti!

TOP informácie o kešu v mliečnej čokoláde

  1. Sú vyrobené mamičkou jedného z našich majiteľov.
  2. Obaliť každú várku v čokoláde trvá až 4 hodiny.
  3. Mliečna čokoláda je vyrobená v Českej republike.
  4. Kešu obsahujú množstvo látok prospešných pre naše telo a nespočet využitie v kuchyni.
  5. Prvá receptúra ​​na mliečnu čokoládu bola objavená vo Švajčiarsku v roku 1876.

Ako sa spracovávajú kešu orechy?

O tom, ako rastie kešu pre vás máme prehľadný článok! Kešu orechy rastú na spodnej strane plodov stromu obličkovca západného. Po opadnutí plodu (tie sa používajú napríklad na výrobu džemu) na zem je nutné odstrániť tvrdú škrupinu. Tá sa preto varí, naparuje a napokon suší horúcim vzduchom, čím sa pomaly oddelí od samotného oriešku. Na orechu však zostáva jemná šupka, ktorú je nutné opäť vysušiť a odstrániť látkovými rukavicami. Pre iné, pomalšie a drahšie spracovanie kešu orechov, sa používajú špeciálne nože, ktorými sa škrupinka odstraňuje bez tepelného spracovania. Tieto ručne spracované kešu sa síce následne sušia, ale iba do teploty 42 °C, preto sú považované za RAW potravinu. Viac sa dozviete v zaujímavostiach o kešu alebo v článku o obchodným triedach kešu.

Zaujímavosti a recepty

Ako sa vyrába čokoláda

Ako sa vyrába čokoláda

12.04.21 | 656× prečítané | 7 minut

Ako spoznať zatuchnuté orechy?

Ako spoznať zatuchnuté orechy?

24.03.21 | 1050× prečítané | 6 minut

Základné špecifikácie
  • Zloženie mléčná 31% čokoláda 72 % (cukr, kakaový prášek, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor: sójový lecitin a polyglycerolpolyricinoleát, vanilkový extrakt Bourbon Madagascar), kešu ořechy jádra nepražená 28 %
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Krajina pôvodu Česká republika
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s vlhkostí vzduchu do 40 %, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava dražovaná jádra kešu ořechů
  • Dieta Bez lepku
  • Surovina Kešu
  • Spracovanie V mliečnej čokoláde
  • Aditíva Bez umelých farbív, Bez umelých konzervantov
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 2304 kJ / 551 kcal
  • Tuky 36,5 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 16,7 g
  • Sacharidy 49,7 g
  • z toho cukry 40,8 g
  • Vláknina 2,3 g
  • Bielkoviny 8,8 g
  • Soľ 0,56 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Kešu orechy v 31% mliečnej čokoláde

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?