Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Maliny v malinovej čokoláde

Kto by našu sladko-kyslú chuť nemiloval! V dielni Světa plodů radi experimentujú, tak nás obalili do malinovej čokolády! Na kráse nám to vôbec neubralo, no ale tá chuť dokopy, to je niečo neskutočné!

Vyberte balenie

Nakúp do zásoby a ušetri

1 ks
15,13 € / ks
2 ks
-5%
15,13 € / ks
3 ks
a viac
-10%
15,13 € / ks

Vaša cena

15,13 €

Tovar môžete mať už

Kedy dostanem tovar? zavrieť

6 ks skladom

PPL - ParcelShop Slovensko 5,00 €
Zásielkovňa 3,50 €
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,00 €
PPL - Slovensko 5,00 €

Maliny v malinovej čokoláde

Informácie o produkte

Dvojité malinové kombo! Chutným kyselkavým malinám teda sladkosť nechýba. O tú sa postará kvalitná biela čokoláda od susedov z Česka. Predsa len, jedna vrstva je málo a tak sme pridali aj vrstvu jemného malinového prášku pre zvýraznenie chuti. Nebudete si vyčítať tú čokoládu, pretože maliny sú úplne zdravé – šetrne sušené lyofilizáciou.

TOP informácie o malinách v malinovej čokoláde

  1. Živiny malín sú zachované.
  2. Bez umelých farbív a dochucovadiel.
  3. Príjemná chrumkavá konzistencia.
  4. Maliny pôsobí ako prírodný antioxidant.
  5. Skladovanie je jednoduchšie ako u čerstvých, skladujú sa pri izbovej teplote.

Poznámka nákupcu

„Malinou to začína aj končí. Spojili sme ostrú výraznú chuť mrazom sušených malín s vrstvou jemnej bielej čokolády. Poslednú vrstvu bielej čokolády sme navyše zmiešali s čistým malinovým práškom – vytvorili sme tak malinovú čokoládu! Snažili sme sa použiť len toľko čokolády, koľko bolo nevyhnutné, aby sme neprebili chuť a vôňu malín a aby stále chrumkali. Výsledkom sú malinové kamienky s výraznou chuťou malín a sladkosťou bielej čokolády.“

Ako sa maliny sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa maliny varili pri 100 °C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol skôr pripálenina, ako lyofilizované kusy malín.

Zaujímavosti a recepty

Základné špecifikácie
  • Zloženie bílá 29% čokoláda 77 % (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, emulgátor: sójový lecitin a polyglycerolpolyricinoleát, vanilkový extrakt Bourbon Madagascar), maliny lyofilizované celé 18 %, maliny lyofilizovaný prášek 5 %
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Krajina pôvodu Česká republika
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s vlhkostí vzduchu do 40 %, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava dražované lyofilizované maliny
  • Dieta Bez lepku
  • Surovina Malina
  • Spracovanie V bielej čokoláde
  • Aditíva Bez umelých farbív, Bez umelých konzervantov
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 2119 kJ / 508 kcal
  • Tuky 29,5 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 17,3 g
  • Sacharidy 47 g
  • z toho cukry 47 g
  • Vláknina 8,3 g
  • Bielkoviny 8,4 g
  • Soľ 0,2 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Maliny v malinovej čokoláde

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?