Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Čierne ríbezle v dračej čokoláde

Chutím kyslo! Ale aby to nebolo málo, obalili ma v sladkej bielej čokoláde a posypali magickým dračím prachom. Spolu sme perfektná kombinácia, ktorá zatočí Tvojimi zmyslami, až sa po mne zapráši!

  • 100% mrazom sušené ovocie bez pridaných cukrov a aditív
  • dračí prášok ako prírodné farbivo!
  • vlastná výroba

Vyberte balenie

Vaša cena

11,59 €

Tovar môžete mať už 3. 12.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

38 ks skladom

.PPL - ParcelShop Slovensko 4,96 € 6. 12.
Zásielkovňa 3,50 € 3. 12.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 4,96 € 6. 12.
PPL - Slovensko 4,96 € 6. 12.

Čierne ríbezle v dračej čokoláde

Informácie o produkte

Chutným kyselkavým ríbezliam teda sladkosť nechýba. O tú sa postará kvalitná biela čokoláda od susedov z Česka. Predsa len, jedna vrstva je málo a tak sme pridali aj vrstvu jemného dračieho prášku pre zvýraznenie chuti a farby. Nebudete si vyčítať tú čokoládu, pretože ríbezle a dračie ovocie sú úplne zdravé –⁠ šetrne sušené lyofilizáciou. Budete si oblizovať prsty, a to doslova, lebo trochu špinia!

TOP informácie o čiernych ribezliach v dračej čokoláde

  1. Živiny ríbezlí sú zachované.
  2. Bez umelých farbív a dochucovadiel.
  3. Príjemná chrumkavá konzistencia.
  4. Pred zmrazením boli starostlivo dozreté.
  5. Skladovanie je jednoduchšie ako u čerstvých, skladujú sa pri izbovej teplote.

Poznámka nákupcu

„Ríbezle sušené mrazom si podľa mňa zaslúžia viac pozornosti, než ako obyčajná gulička v MYXe. Poslali sme ich preto do dražovne v Rýmařove, nechali ich obaliť v bielej čokoláde a štipke prášku z dračieho ovocia a výsledok? Super sladkokyslý a výrazne aromatický kúsok ovocia. Túto variantu ríbezlí už len tak neprehliadnete a čo viac, určite ju môžete čakať v novom jarnom MYXe!“

Ako sa ríbezle sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa ríbezle varili pri 100 °C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol skôr džem, ako lyofilizované ríbezle.

Zaujímavosti a recepty

Ako produkt hodnotia ostatní?
Zobraziť ďalšie hodnotenie
Anonymné
7.5.2021

Super sladko-kysle

Základné špecifikácie
  • Zloženie bílá 29% čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, emulgátor: sójový lecitin a polyglycerolpolyricinoleát, vanilkový extrakt Bourbon Madagascar) 73 %, černý rybíz lyofilizovaný 24 %, borůvka a dračí ovoce lyofilizovaný prášek 3 %
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku a SO2.
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava dražované lyofilizované ovoce
  • Dieta Bez lepku
  • Surovina Ríbezľa, Dračie ovocie
  • Spracovanie V bielej čokoláde
  • Aditíva Bez umelých farbív, Bez umelých konzervantov
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 2003 kJ / 479 kcal
  • Tuky 24,6 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 15 g
  • Sacharidy 52,7 g
  • z toho cukry 52,7 g
  • Vláknina 6,9 g
  • Bielkoviny 4,8 g
  • Soľ 0,25 g
Mikroživiny na 100 g
  • Vápnik Vápník;
  • Železo Železo;
  • Horčík Hořčík;
  • Draslík Draslík;
  • Meď Měď;
  • Sodík Sodík;
  • Vitamín C Vitamín C;
  • Fosfor Fosfor;
  • Zinok Zinek;
  • Vitamín B6 Vitamín B6;
  • Selén Selen;

Hodnotenie našich zákazníkov

5 (7 hodnotenie)
Anonymné
7.5.2021

Super sladko-kysle

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Čierne ríbezle v dračej čokoláde

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?