11.10.24 | 22125× prečítané | 2 minúty
Čierne ríbezle v dračej čokoláde
Chutím kyslo! Ale aby to nebolo málo, obalili ma v sladkej bielej čokoláde a posypali magickým dračím prachom. Spolu sme perfektná kombinácia, ktorá zatočí Tvojimi zmyslami, až sa po mne zapráši!
- 100% mrazom sušené ovocie bez pridaných cukrov a aditív
- dračí prášok ako prírodné farbivo!
- vlastná výroba
Čierne ríbezle v dračej čokoláde
Informácie o produkte
Chutným kyselkavým ríbezliam teda sladkosť nechýba. O tú sa postará kvalitná biela čokoláda od susedov z Česka. Predsa len, jedna vrstva je málo a tak sme pridali aj vrstvu jemného dračieho prášku pre zvýraznenie chuti a farby. Nebudete si vyčítať tú čokoládu, pretože ríbezle a dračie ovocie sú úplne zdravé – šetrne sušené lyofilizáciou. Budete si oblizovať prsty, a to doslova, lebo trochu špinia!
TOP informácie o čiernych ribezliach v dračej čokoláde
- Živiny ríbezlí sú zachované.
- Bez umelých farbív a dochucovadiel.
- Príjemná chrumkavá konzistencia.
- Pred zmrazením boli starostlivo dozreté.
- Skladovanie je jednoduchšie ako u čerstvých, skladujú sa pri izbovej teplote.
Poznámka nákupcu
„Ríbezle sušené mrazom si podľa mňa zaslúžia viac pozornosti, než ako obyčajná gulička v MYXe. Poslali sme ich preto do dražovne v Rýmařove, nechali ich obaliť v bielej čokoláde a štipke prášku z dračieho ovocia a výsledok? Super sladkokyslý a výrazne aromatický kúsok ovocia. Túto variantu ríbezlí už len tak neprehliadnete a čo viac, určite ju môžete čakať v novom jarnom MYXe!“
Ako sa ríbezle sušia mrazom?
Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa ríbezle varili pri 100 °C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol skôr džem, ako lyofilizované ríbezle.
Zaujímavosti a recepty
Recenzia nakupujúceho heureka.sk
chutne
Pôvodne vložené k Červené ríbezle lyofilizované
Recenzia nakupujúceho heureka.sk
chutne
Pôvodne vložené k Čierne ríbezle lyofilizované
Základné špecifikácie
Kompletná špecifikácia ku stiahnutiu tu- Zloženie biela 29% čokoláda z ČR 73 % (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, sušená srvátka, emulgátor: sójový lecitín a polyglycerolpolyricinoleát, vanilkový extrakt Bourbon Madagascar), čierne ríbezle lyofilizované 24 %, čučoriedky a dračie ovocie lyofilizovaný prášok
- Surovina Ríbezľa
- Diéta Bez lepku
- Spracovanie V bielej čokoláde
- Alergény Alergény sú vyznačené podčiarknutím. Môže obsahovať stopy arašidov a iných orechov, sezamu, sušeného mlieka, lepku a SO₂.
- Krajina pôvodu -
- Skladovanie Skladujte v chlade, suchu a tme. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
- Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
- Úprava dražované lyofilizované ovocie
Makroživiny na 100 g
- Energetická hodnota na 100 g 2003 kJ / 479 kcal
- Tuky 24,6 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 15 g
- Sacharidy 52,7 g
- z toho cukry 52,7 g
- Vláknina 6,9 g
- Bielkoviny 4,8 g
- Soľ 0,25 g
Hodnotenie našich zákazníkov
Recenzia nakupujúceho heureka.sk
chutne
Pôvodne vložené k Červené ríbezle lyofilizované
Recenzia nakupujúceho heureka.sk
chutne
Pôvodne vložené k Čierne ríbezle lyofilizované
Recenzie návštevníka
Tohle a maliny v bile cokolade bych mohla jist kazdej den! Fakt vynikajici. Kdyby tak byly jeste i jahody nebo mango v cokolade, tak umru blahem