Lieskové orechy v 32% mliečnej čokoláde

Náš produkt
od €8,17 od €6,81 bez DPH

Zvoľte variant

Sme chrumkavé a sladké lieskové orechy, dražovali nás v českej 32% mliečnej čokoláde! Ak máš doma svoju Popolušku, tak sme pre Teba jasnou voľbou... ale nemusíš nás brať len tri! 

Detailné informácie

500g
Skladom
€8,17
€6,81 bez DPH
3kg (gastro)
Skladom
€42,79
€35,66 bez DPH

Podrobný popis

Lieskové orechy v 32% mliečnej čokoláde

Informácie a výživové hodnoty 

Milujete mliečnu čokoládu? To asi všetci. Je ľahká, krémová, sladká, ale aj svieža. My sme ju ešte trošičku vylepšili. Priamo vo Světě plodů sme vytvorili čokoládové guličky plnené lieskovými jadrami. Tieto orechy pochádzajú z ďaleka, avšak čokoláda je pravej českej kvality. Spolu tvoria dokonalú pochúťku na zahnanie hladu aj obyčajných otravných chúťok.

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. lieskové orechy sú plodmi liesky obyčajnej
  2. skladujú sa v škrupine, kedy je trvanlivosť dlhšia a postupne sa niekoľko mesiacov lúpu a triedia
  3. zber prebieha v septembri až októbri, záleží na počasí
  4. vysoký obsah horčíka pomáha znižovať krvný tlak
  5. prvá receptúra na mliečnu čokoládu bola objavená vo Švajčiarsku v roku 1876

 

Základná špecifikácia
Zloženie lieskové orechy, 32% mliečna čokoláda (cukor, kakaový prášok, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, sójový lecitín, emulgátor (polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt BOURBON MADAGASCAR), leštidlo
Krajina pôvodu vyrobené v ČR
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
Veľkosť nešpecifikované
Úprava dražované lieskové orechy v mliečnej čokoláde
Obchodná trieda celé jadrá, minimum zlomkov
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Zatiaľ si na mňa nenašiel čas, ale určite sem čo najskôr niečo doplní. 

 

Ako sa spracovávajú lieskové orechy?

Lieskové orechy patria do skupiny škrupinového ovocia, a to z dôvodu, že sú plodmi liesky obyčajnej. Lieskové orechy majú hladkú tvrdú škrupinku, ktorú je naozaj ťažké rozbiť. Pre jeden zo šikovných domácich spôsobov potrebujete sieťku, drevené denko a kladivko na mäso. Orechy nasypete do sieťky, preložíte denkom a kladivom zvrchu jemne pobúchate. Lieskové orechy tak ostanú v celku a neporiadok bezpečne v sieťke. Blanšírovanie orechov sa spája s vysokými, avšak suchými teplotami. Orechy je nutné po dobu niekoľkých minút opekať, tým šupka povolí a zmäkne. Následne sa trením textíliou šupky z orechov odstránia. 

 

Použitie

  • na maškrtenie
  • skvelý darček pre známych
  • vhodná desiata do školy, práce, na výlety
  • chutné v každom ročnom období a pri každej príležitosti
  • ozdoba na všetky dezerty a torty

 

Tip

Zabaľte si lieskovce do produktívnej krabičky a môžete ich mať vždy a všade po ruke!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia 2341 kJ / 562 kcal
Tuky 31,9 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 15,5 g
Sacharidy 43,4 g
z toho cukry 39,9 g
Vláknina 3,8 g
Bielkoviny 8,9 g
Soľ 0,14 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik 114 mg
Železo 0,9 mg
Horčík 163 mg
Fosfor 0 mg
Draslík 0 mg
Sodík 0 mg
Vitamín C 7,5 mg

 

Lískové ořechy v 30% mléčné čokoládě

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: