LYO 🍓 o 20 % LACNEJŠIE s kódom: CHRUMKNITO20 | DOPRAVA ZADARMO od 12 € 🚚

Košík

(0)
Zavrieť

V košíku nemáte žiadny tovar.

Kód: 0850

Červené ríbezle lyofilizované

Že nás poznáš zo svojej letnej záhradky? V tejto podobe si nás ale ešte určite nemal, a to je potrebné rýchlo napraviť. Nielen, že sme si zachovali svoju skvelú kyslú chuť, ale k tomu aj chrumkáme! Tak na čo ešte čakáš?

  • 100% mrazom sušené ovocie
  • vhodné do dezertov a na zdobenie zákuskov
  • poctivá chuť ríbezlí bez pridaných cukrov a aditív

Vyberte balenie

Vaša cena

5,46 €

Tovar môžete mať už 22. 4.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

8 ks skladom

SPS - balíkovo 22. 4. 1,96 €
SPS - Express One Slovakia 22. 4. 3,16 €
Packeta - výdajné miesta 22. 4. 3,49 €
Packeta - dodanie na adresu 22. 4. 4,49 €

Termíny doručení jsou závislé na aktuální situaci a kapacitách přepravních společností.

Červené ríbezle lyofilizované

Informácie o produkte

Poriadne chrumkavé, príjemne kyslé a dokonale vyzerajúce. K tomu všetkému poriadna zásobáreň vitamínu C! Jedna hrsť ríbezlí vám pokryje celú odporúčanú dennú dávku. Či už si ich pridáte do kaše, smoothie alebo napríklad na tortu, ríbezle vášmu pokrmu dodajú neodolateľnú farbu a sviežu chuť.

TOP informácie o červenom ríbezli

  1. Všetky živiny, vitamíny a minerály sú zachované.
  2. Pestovaný bez použitia fytohormónov a pesticídov.
  3. Obsahuje množstvo rýchlych sacharidov a vysoký obsah vlákniny.
  4. Obsahuje veľké množstvo vitamínu C, vápnika a horčíka.
  5. Skladuje sa do 22 °C s nulovou vlhkosťou vzduchu.

Ako sa ríbezle sušia mrazom?

Lyofilizácia, čiže sušenie mrazom je metóda založená na sublimácii zmrznutej vody pri nízkej teplote a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho aby došlo k premene na fázu kvapalnú (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazí pri teplotách -55 až -100 °C a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižším, než je ten normálny –⁠ atmosférický. Keby sme pri sušení nezabezpečili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako by sme suroviny varili pri 100 °C –⁠ výsledný produkt by sa pripálil a stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.

Zaujímavosti a recepty

Prečo jesť mrazom sušené ovocie?

Prečo jesť mrazom sušené ovocie?

12.03.24 | 11094× prečítané | 7 minút

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

01.03.23 | 19848× prečítané | 5 minút

Ako produkt hodnotia ostatní?
Zobraziť ďalšie hodnotenie
Sarka
9.9.2021

Recenzia nakupujúceho heureka.sk

chutne

Základné špecifikácie
Kompletná špecifikácia ku stiahnutiu tu
  • Zloženie červený rybíz lyofilizovaný celý
  • Surovina Ríbezľa
  • Diéta Bez laktózy, Bez lepku, Vegan, RAW
  • Spracovanie Kúsky
  • Alergény Alergény sú vyznačené podčiarknutím. Môže obsahovať stopy arašidov a iných orechov, sezamu, sušeného mlieka, lepku a SO₂.
  • Krajina pôvodu Srbsko
  • Trvanlivosť 3–8 mesiacov
  • Skladovanie Skladujte v chlade, suchu a tme. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
  • Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
  • Úprava celé bobule
  • Typ sušenia sušení mrazem
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1052 kJ / 254 kcal
  • Tuky 1,3 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 0,25 g
  • Sacharidy 30,3 g
  • z toho cukry 30,3 g
  • Vláknina 22,2 g
  • Bielkoviny 7,2 g
  • Soľ 0,03 g

Hodnotenie našich zákazníkov

5 (2 hodnotenie) Aritmetický priemer z 2 udelených hodnotení.
Sarka
9.9.2021

Recenzia nakupujúceho heureka.sk

chutne

Prémiové suroviny
Unikátne produkty
Ochutnávky zadarmo
Vlastná výroba
Kamenné predajne
Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?