Upozornenie: DOPRAVA ZADARMO už pri nákupe nad 40 €!

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Čierne ríbezle lyofilizované

Možno nás máš v zahrádke, no ak máš na nás chuť aj mimo sezónu, tak nie je problém! Vo Světe plodů nás nájdeš celý rok a to jemne kyselkavé, príjemne chrumkavé, no vždy pripravené pre Tvoj maškrtný jazýček!

  • 100% mrazom sušené ovocie bez pridaných cukrov a aditív
  • vhodné do dezertov a na zdobenie zákuskov
  • máme ich aj v dračej čokoláde, pozeraj!

Vyberte balenie

Vaša cena

3,87 €

Tovar môžete mať už

Kedy dostanem tovar? zavrieť

10 ks skladom

PPL - ParcelShop Slovensko 5,00 €
Zásielkovňa 3,50 €
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,00 €
PPL - Slovensko 5,00 €

Čierne ríbezle lyofilizované

Informácie o produkte

Malé kyslé čierne bobule zo záhradiek našich babičiek sú každoročnou letnou rutinou. Ich kyslá chuť zakrúti s nejedným jazýčkom, to je práve preto, že sú doslova napumpované vysokou dávkou vitamínu C. A ako to už býva, skončí sezóna a túto skvelú kyslú pochúťku neuvidíme až do ďalšieho leta. Preto sme sa rozhodli obľúbené ríbezle vysušiť mrazom, čo im na chuti a vôni vôbec neubralo, ale na vode áno. Vďaka tejto metóde si môžete suroviny skladovať vo svojej špajzke po celý rok. Taktiež, ak bobule vložíte do vody, tak sa z časti rehydratujú a budú takmer rovnako šťavnaté ako čerstvé!

TOP informácie o čiernych ríbezliach

  1. Všetky živiny, vitamíny a minerálne látky sú zachované.
  2. Sú bez použitia fytohormónov, pesticídov alebo iných chemický látok.
  3. Sú bez prídavku cukru a iných aditív.
  4. Obsahuje veľké množstvo vitamínu C, vlákniny a horčíka.
  5. Obsahuje množstvo rýchlych sacharidov a vysoký obsah vlákniny.

Poznámka nákupcu

„Čierne ríbezle sú veľkoplodé kultivary vypestované na farme, dužina je svetlá s malými semienkami vo vnútri a po lyofilizácii sú ľahké a chrumkavé ako popcorn. Na 100 g produktu je potreba 400 g čerstvej suroviny, ktoré si aj v sušenej podobe ponechavajú vysoký obsah vitamínu C a ďalších užitočných látok. Trocha farbia, sú kyslé a voňavé, takže aj po sezóne si môžete užiť ich skvelú sviežu chuť.“

Ako sa ríbezľa suší mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa ríbezľa varila pri 100 °C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol skôr pripálenina, ako bobule ríbezlí.

Zaujímavosti a recepty

Muffiny pre školákov

Muffiny pre školákov

19.08.21 | 280× prečítané

10 surovín, vďaka ktorým budete produktívnejší

10 surovín, vďaka ktorým budete produktívnejší

15.07.21 | 238× prečítané | 6 minut

Základné špecifikácie
  • Zloženie černý rybíz lyofilizovaný
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava celé bobule
  • Typ sušenia mrazem ve vakuu
  • Obchodná trieda Premium
  • Surovina Ríbezľa
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1320 kJ / 315 kcal
  • Tuky 2 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g
  • Sacharidy 77 g
  • z toho cukry 42 g
  • Vláknina 21 g
  • Bielkoviny 7 g
  • Soľ 0,01 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Čierne ríbezle lyofilizované

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?