💥 15% ZĽAVA na Mikulášske MYXy s kódom: MIKULAS15. Len do vypredania zásob. 💥

Košík

(0)
Zavrieť

V košíku nemáte žiadny tovar.

Bezlepkové brownies z červenej repy

24. 1. | 2181× prečítané


Milovníci všetkého zdravého a čokoládového, pozor! Máme pre vás recept na ikonické repové brownies bez cukru, lepku, ale rozhodne nie bez chuti! Vďaka poctivej porcii červenej repy budete mať doma to najvláčnejšie brownies pod hviezdami. Zahryznite sa do hriešne čokoládového dezertu a uvidíte, že sa vám slasťou skrútia aj prsty na nohách.

Zdieľať



Bezlepkové brownies z červenej repy
60 minút
forma 25×25 cm
bez lepku, bez cukru

Čo budete potrebovať?

Na brownies:

Postup prípravy brownies z červenej repy

Formu (cca 25×25 cm) vyložte papierom na pečenie a rúru predhrejte na 180 °C. Čokoládu s kokosovým olejom rozohrejte vo vodnom kúpeli. Uvarenú červenú repu, fazuľu a vajcia spoločne rozmixujte dohladka. Do zmesi potom zašľahajte rozpustenú čokoládu

Ako rozpustiť čokoládu?

Pozrite na prehľadný fotonávod!

Potom pridajte erythtriol, mandľovú múku, kakao a kypriaci prášok a dobre premiešajte. Cesto na brownies rozotrite do pripravenej formy a vložte do rúry. Pečte asi 40–45 minút. 

Hotové repové brownies nechajte úplne vychladnúť a až potom krájajte. 

Dobrou chuť!

Recept a foto:  @zdrave_zivena

Brownies z červené řepy
Repové brownies je ideálne napríklad k nedeľnej káve. Maškrtíte si?

Ako vytuniť servírovanie?

S čím naservírovať brownies z červenej repy? Môžete každý kúsok poliať troškou rozpustenej čokolády. Ak chcete zachovať recept bez cukru, víťazom bude horká, ak si chcete život ľahko osladiť, stavte na bielu. V lete sa k brownies bude perfektne hodiť aj domáca zmrzlina, alebo napríklad čerstvé maliny. No a v zime stačí siahnuť po tých lyofilizovaných.

Čítajte tiež

Nátierka z cvikly

Nátierka z cvikly

24.11.23 | 1192× prečítané

Pomarančové makrónky

Pomarančové makrónky

21.09.23 | 4326× prečítané

Páči sa Vám článok

Prihláste sa k odberu a dostávajte ďalšie zaujímavé články do e-mailu každý týždeň

Odoberať

Kam ďalej?

zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?