Belgická vegan horká čokoláda 71,5%

od €7,27 od €6,06 bez DPH

Zvoľte variant

Nájsť vnútornú rovnováhu je ťažké. Mozog káže „ži zdravo“, srdce však kričí „čokoláda“. Nečakaj zázraky, nie som žiadna medicína. Avšak moja príjemná horko-sladko-kyslá chuť oblafne všetky Tvoje zmysly. 

          • vhodná pre vegánov
          • obsahuje trstinový namiesto bieleho cukru
          • pravá belgická kvalita, výrazná a horká no zároveň jemná a sladká

Detailné informácie

500g
Skladom
€7,27
€6,06 bez DPH
3kg
Skladom
€38,53
€32,11 bez DPH
20kg (karton)
Skladom
€239,82
€199,85 bez DPH

Podrobný popis

Belgická vegan horká čokoláda 71,5%

Informácie a výživové hodnoty 

Pri ochutnaní budete cítiť ľahkú horkosť a kyselosť s jemným sladkým tónom na konci. Pravá belgická čokoláda je veľmi kvalitná a má vysoký obsah kakaa. Miesto bieleho cukru obsahuje trstinový a neobsahuje žiadny sójový lecitín. Jej chuť je veľmi výrazná, a preto môže pri pečení iné chute prebiť, na druhú stranu je po rozpustení krásne lesklá a pripravíte z nej tie najlepšie polevy.

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. vegánska (neobsahuje E476)
  2. 3 certifikáty
  3. neobsahuje odtučnené kakao
  4. stupeň temperácie: 47°C - 27°C - 32°C
  5. bean to chocolate (výroba čokolády z vlastných vypestovaných kakaových bôbov)

 

Základná špecifikácia
Zloženie kakaová hmota, trstinový cukor, kakaové maslo
Krajina pôvodu Belgicko
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
Veľkosť nešpecifikované
Úprava kúsky
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Ešte si na mňa nenašiel čas, ale určite sem čo najskôr niečo doplní.

 

Ako sa získava kakao a kakaové bôby?

Kakaovníky sa zbierajú väčšinou dvakrát ročne. Plody sú pripravené na zber keď sú žlté alebo červené. Po zbere sa bôby ručne lúskajú a následne fermentujú. Fermentáciou dochádza k biologickým zmenám, znižuje sa trpká chuť a vznika červenohnedá farba. Bôby sa ďalej sušia a pražia. Pražením získavajú čokoládovú farbu a aróma, alkalizujú sa aby sa zlepšili ich chuťové vlastnosti a ľahšie sa získavalo maslo. Bôby sa ďalej môžu ešte drviť.

 

Použitie

  • zdravé maškrtenie
  • do jogurtov, müsli, miešaných nápojov, smoothies
  • vhodné ako desiata do práce, do školy a na výlety
  • príprava a zdobenie dezertov
  • na polevy, peny a sorbety

 

Tip

Zabaľte si čokoládu do produktívnej krabičky a môžete ju mať vždy a všade po ruke!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia 2248 kJ / 537 kcal
Tuky 38,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 23 g
Sacharidy 31 g
z toho cukry 26,5 g
Vláknina 14,1 g
Bielkoviny 8,9 g
Soľ 0,02 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Horčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: