11.10.24 | 21547× prečítané | 2 minúty
Granátové jablko lyofilizované drť
So mnou sa nudiť nebudeš. Dodám jedinečnú chuť každému smoothie, jogurtu aj ovocnému krému. Ako bonus všetko ľahko sfarbím dočervena. Tak pozor, aby sa Ti z tej parády nezatočila hlava!
- prírodné ovocie
- drobné kúsky s práškom
- plné vitamínov a minerálov
Granátové jablko lyofilizované drť
Informácie o produkte
Sladkokyslé mrazom sušené granátové jablko sme nadrvili pre rýchlejšie a efektívnejšie využitie. Prášok slúži ako prírodné farbivo a pokrmom taktiež dodá sviežu ovocnú chuť. Drobné kúsky zase príjemne prekvapia svojou chrumkavou konzistenciou. Výborne vám poslúžia ako rýchla a praktická ozdoba toriet – perfektne s nimi rozžiarite napríklad čokoládovú tortu. Hodia sa ale aj do jogurtov, smoothie, alebo si z nich môžete pripraviť osviežujúcu domácu limonádu.
TOP informácie o drti z granátového jablka
- Iba prírodné ovocie – bez pridaných cukrov a iných aditív.
- Vďaka šetrnému procesu sušenia sú živiny v granátovom jablku zachované.
- Možno použiť ako dochucovadlo, a taktiež ako jemné prírodné farbivo.
- Drť je výborná na rýchle zdobenie cukrárskych výtvorov, ale parádu urobí aj v slaných pokrmoch.
- Balenie obsahuje sáčok s vysúšadlom zo silica gélu, ktoré pomáha chrániť produkt pred stvrdnutím.
Ako sa granátové jablko suší mrazom?
Sušenie mrazom, ktoré je známe aj pod názvom lyofilizácia, je založené na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. V takto kontrolovaných podmienkach voda z pevného skupenstva (ľadu) prestupuje priamo do plynného (para) bez toho, aby došlo k premene na vodu. Suroviny je nevyhnutné hlboko mraziť pri teplotách −55 až −100 °C a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižšom ako je ten normálny – atmosférický. Keby sme pri sušení nezaistili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako keby sme suroviny varili pri 100 °C – výsledný produkt by sa pripálil a stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný. Po lyofilizácii sa granátové jablko drví na drobné kúsky a na prášok. Pochutnať si však u nás môžete aj na celých kusoch mrazom sušeného ovocia.
Jak se granátové jablko suší mrazem?
Sušení mrazem, které bývá označováno také jako lyofilizace, je založeno na sublimaci zmrzlé vody za nízké teploty a tlaku. V takto kontrolovaných podmínkách voda z pevného skupenství (ledu) přestupuje přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na vodu. Suroviny se tak hluboce zmrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný. Po lyofilizaci se granátové jablko drtí na drobné kousky a na prášek. Pochutnat si však u nás můžete i na celých kusech mrazem sušeného ovoce.
Zaujímavosti a recepty
Recenzie návštevníka
Lepší cena než u celých kusů. Rychlá doprava.
Pôvodne vložené k Dračie ovocie lyofilizované drť
Recenzie návštevníka
Použila som drť pri pečení a úplne vylepšila plnku. Bola oveľa sviežejšia a keďže je ovocie sušené mrazom tak torta vydržala oveľa dlhšie.
Chuť Skvelá na torty Dlho vydrží
Pôvodne vložené k Dračie ovocie lyofilizované drť
Základné špecifikácie
Kompletná špecifikácia ku stiahnutiu tu- Zloženie granátové jablko lyofilizované drvina
- Surovina Granátové jablko
- Spracovanie Drť
- Alergény Alergény sú vyznačené podčiarknutím. Môže obsahovať stopy arašidov a iných orechov, sezamu, sušeného mlieka, lepku a SO₂.
- Krajina pôvodu Irán/Turecko/India
- Skladovanie Skladujte v chlade, suchu a tme. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
- Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
- Úprava drť
- Typ sušenia mrazem (lyofilizace)
- Obchodná trieda premium
Makroživiny na 100 g
- Energetická hodnota na 100 g 1083 kJ / 255 kcal
- Tuky 0 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
- Sacharidy 54,4 g
- z toho cukry 54,4 g
- Vláknina 1,3 g
- Bielkoviny 1,3 g
- Soľ 0,038 g
Hodnotenie našich zákazníkov
Recenzie návštevníka
Lepší cena než u celých kusů. Rychlá doprava.
Pôvodne vložené k Dračie ovocie lyofilizované drť
Recenzie návštevníka
Použila som drť pri pečení a úplne vylepšila plnku. Bola oveľa sviežejšia a keďže je ovocie sušené mrazom tak torta vydržala oveľa dlhšie.
Chuť Skvelá na torty Dlho vydrží
Pôvodne vložené k Dračie ovocie lyofilizované drť
Recenzie návštevníka
Milujem lyo ananás ale keď som si ho dával do jogurtu tak trocha navlhol a nebol až tak chrumkavý. Drť sa však pekne do jogurtu zamieša a spraví tak skvelé raňajky. Ananás je super a teším sa aj na iné drte.
Skvelo sa zamieša s jogurtom
Nič
Pôvodne vložené k Ananás lyofilizovaný drť