Ruby 47% čokoláda

od €8,67 od €7,23 bez DPH

Zvoľte variant

Horká, mliečna, biela... mliečna, biela, horká... A čo takto vyskúšať niečo nové? Viem, že vyzerám inak, moju jemnú ovocnú chuť si však zamiluješ.
PS: Som síce ružová, ale vhodná aj pre mužov.

          • bez pridaných farbív
          • výnimočná výrobná technika, praktické kúsky sa krásne rozpustia
          • vyrobená z rubínových kakaových bôbov

Detailné informácie

500g
Skladom
€8,67
€7,23 bez DPH
2.5kg
Skladom
€40,60
€33,83 bez DPH
10kg (4x2500g)
Skladom
€151,55
€126,29 bez DPH

Podrobný popis

Ruby 47% čokoláda

Informácie a výživové hodnoty

Ruby čokoláda sa vyrába z dôkladne vyberaných kakaových bôbov špeciálnej odrody ruby cocoa, ktorá sa úplne líši od všetkých ostatných. Má krásnu prirodzene rúžovú farbu a ovocnú chuť. Je vhodná aj na využitie v kuchyni, nakoľko sa ľahko rozpúšťa a má hladkú krémovú konzistenciu. Užite si belgickú čokoládu v praktických kúskoch pre rýchle a efektívne použitie. 

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. Exkluzívne kakaové bôby.
  2. Bez pridaných farbív a ovocných príchutí.
  3. Obsah kakaovej sušiny je min. 47 %.
  4. Stupeň temperovania: topenie – 45°C, tuhnutie – 27°C, použitie – 32°C.
  5. Chutí ako bobuľové ovocie.

 

Základná špecifikácia
Zloženie cukor, kakaové maslo, sušené mlieko, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitín, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, prírodná vanilková aróma
Alergény Alergény sú vyznačené podčiarknutím. Môže obsahovať stopy arašidov a iných orechov, sezamu, sušeného mlieka, lepku a SO₂.
Krajina pôvodu Belgicko
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Skladovanie do 22 °C s vlhkosťou vzduchu do 40 %,
chráňte pred priamym slnečným žiarením
Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
Veľkosť nešpecifikované
Úprava kúsky
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Ešte si na mňa nenašiel čas, ale určite sem čo najskôr niečo doplní. 

 

Ako sa získava kakao a kakaové bôby?

Kakaovníky sa zbierajú väčšinou dvakrát ročne. Keď sú plody žlté alebo červené, sú pripravené na zber. Po zbere sa bôby ručne lúskajú a následne fermentujú. Fermentáciou dochádza k biologickým zmenám, znižuje sa trpká chuť a vzniká červenohnedá farba. Bôby sa ďalej sušia a pražia. Pražením získavajú čokoládovú farbu a arómu, alkalizujú sa (odkysľujú) aby sa zlepšili ich chuťové vlastnosti a ľahšie sa získavalo maslo. Bôby sa ďalej môžu ešte drviť.

 

Tip

Zabaľte si čokoládu do produktívnej krabičky a môžete ju mať vždy a všade po ruke!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia 2356 kJ / 563 kcal
Tuky 35,9 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 21,5 g
Sacharidy 49,6 g
z toho cukry 48,5 g
Vláknina 0,7 g
Bielkoviny 9,3 g
Soľ 0,27 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Horčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Temperovanie čokolády

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: